reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zainteresowania

reklama
Dziewczyny aniołki są super, widziałam takie na żywo (moja cioteczka na wsi takie robi i kurki, jajeczka na Wielkanoc). Też bym chciała takie umieć (bym sobie na choinkę zrobiła), podobno bardzo szybko się je robi, ale ja jeszcze szydełka nie opanowałam na tyle, by takie cuda tworzyć.

Ostatnia edycja:
Nikitku, ja chcę 10 takich aniołków.. tylko je usztywnij już krochmalem proszę... i gwiazdek 10 większych i gęściejszych....
daj znać na kiedy zrobisz mi...

ejjjj, no się wepchnęła w kolejkę :cool:
żartuje oczywiście ;)
Nikitku, zarezerwuj mi kolejkę na te cuda. 6 aniołków i z 10 gwiazdek. Wszytsko białe. No i gwiazdki tez prosze takie zeby je na choince widac bylo - gesciejsze znaczy....
A ja rezerwuje kase,.

fajnie gosc fikołka na huśtawce wywinął... a czy ona nie ma wstrzyknietego botoksu w usta, bo jakieś takie wary.... obciągary ma....:szok: nienaturalnie w każdym bądź razie to wygląda... ale żeby nie bylo że jestem nieobiektywna.. ogladnelam kilka klipow i niemalze wszedzie ma usta nieruchome....
ale głos ma sliczny... i delikatny, mimo że chrypkowaty...

reklama
Zobaczcie jakie fajne aniołki robi ta kobieta:

Janeczkowo: aniołki

Uwielbiam czytać jej blog, taka dobra ciepła fajna babka:-)
Jakby ktoś chciał takie to po 15zł zrobię, różnią się od tych co Tysia pokazała bo mają osobno robione skrzydła, rece i kolorowe dodatki:)

Do góry