Ja bym kupiła,ale narazie mam kilka par bucików po majce,na szczęście kremowe,czerwone i niebieskie,to mogą byc tez dla chłopca,więc i tak mi w tym nie wychodzi,ale jeszcze się zastanowię jak kaska przyjdzie to może się skuszę .
reklama
Dzięki JustMe za docenienie wkładu pracy, no troche sie siedziało przy tym Ale nie jest tak źle, robię etapami półprodukty przez wiele tygodni, na przykład bedąc w pracy robię tak że zamaluję tło reklamy, a potem czekając aż wyschnie, coś sobie dłubię. Wiadomo że wszystkiego się nie da, no i u siostry w domu mamy warsztat i magazyn (wielkie burdello tu i tu) i tam kończę. Ostatnie 2 tygodnie mało spałam, bo w dzień załatwianie mnóstwa rzeczy na kiermasz, a w nocy prace wykończeniowe typu doklejanie piór, lakierowanie, zszywanie wcześniej przygotowanych elementów.
Powiem Wam że mnóstwo pracy w to wkładam, ale z całego serca kocham robić takie rzeczy!:-)
Jak dla mnie czysta frajda, relaks niesamowity, a że zarobiłam dziś na fotel, to dopiero teraz będę mogła zaszaleć!
O, a byłabym zapomniała, oto mój najlepszy chyba pomysł, zdjęcie takie sobie, ale przyjrzyjcie się co to;-)
Zobacz załącznik 229993
Stringi na jaja! :-)
Padłam.......nie no, dlaczego wcześniej nie zauważyłam tego, wrrr. Ale zamówie sobie na wielkanoc za rok i dam rodzince w prezencie.
Nikita Kobieto, Ty masz niezaprzeczalny talent i wyobraźnię.
Buciki słodziutkie
N
nataliak
Gość
przesliczne a 'lalke' naturalnych rozmiarow bedziesz miala juz niedlugo
reklama