reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zainteresowania

reklama
OO, Magda, miałam dziś pytać o Ciebie gdzie się podziewasz;-) Aby raz ja Tobie humor poprawiłam, dotad było odwrotnie:-p :-D:-D:-D:-D
Jakaś niemoc mnie ogarnęła ostatnio. Kurcze i ten brak czasu, zakupy, pranie, prasowanie - same wiecie przecież. Tylko jeszcze ojciec dalej w szpitalu, już drugi tydzień i w tym czasie już 3 razy noga cięta. Od października tak się ciągnie, już na wylot znam szpital w którym będę rodzić.

Co do jajek w stringach, jak myślicie ksiądz miałby opory żeby takie poświęcić? hihihi

Magda, wspólczucie dla taty:-(

A co do księży to nasz proboszcz kupił 10 sztuk jaj w stringach na prezenty dla księży co na bierzmowanie przyjadą:-D

Dzięki ;)

Kurcze zarąbisty ten proboszcz. Nasz to by zawału dostał, a te wszystkie mohery jakby zobaczyły takie jajcarskie jaja w koszyczku to by chyba wołały o egzorcystę do mnie.
Nie no ja te jajka mam cały czas przed oczami ;)

Są księża i księża niestety. Jedni "od ludzi" a inni od radia które ma ryja ;-) Znajomy ksiądz z rzeszowskiego w tamtym roku cały wkład stringów ode mnie wziął:-) Magda jak chcesz to Ci sprzedam stringi, pocztą wyślę a Ty na gotowane jaja założysz, taka surprajs dla małża hehe :-) Mój lał jak nie wiem i nawet przymierzył:-D

reklama
Magda jak chcesz to Ci sprzedam stringi, pocztą wyślę a Ty na gotowane jaja założysz, taka surprajs dla małża hehe :-) Mój lał jak nie wiem i nawet przymierzył:-D
Widzisz mogłam wcześniej pomyśleć to bym miała jaja do koszyczka....
Kurcze, ale małża to masz niezłego. A fotki masz z przymiarki? Jak nie to chociaż napisz jak leżały ;)

Do góry