reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zainteresowania

nie robiłam zdjęć, byłam zajęta zdejmowaniem mu bluzki:-D No a stringi leżały kiepsko bo się ino jedno jajko zmieściło hihihi:-) Dobrze że on tu nie zagląda bo by mnie zadusił że o tym napisałam:-D

Przyznam się że nigdy stringów nie święciłam, ale ja raczej pisanek nie święcę tylko zwykłe gotowane jaja. Szewc bez butów chodzi hehe:-D

reklama
Nikita kobieto Ty to potrafisz humor poprawić z rana ;)
Wstałam wściekła bo za oknem ujrzałam pieprzony śnieg, czeka mnie odśnieżanie samochodu... w doopę jeża, no.
Nic lecę zaraz do PUPu złożyć podpis i na zakupy, potem będziemy gotować jaja i zakładać te foliowe kolorowe kondoniki...... nawet barwić mi się nie chce.
Ehhh jeszcze muszę wyciągnąć kozaki z pawlacza bo wszystkie pochowałam.

Miłego dzionka babeczki :)

Zobaczcie tutaj synka mojej kumpeli 3 godziny po urodzeniu:-)
Ksawery..JPG

zrobiłam mu prezencik:-) Właśnie dorobiłam sznurówki, męczyłam się 2 dni żeby były takie jak chciałam:

buty..jpg

buty..jpg

zrobiłam podobne, tylko zamiast zielonego mają żółty kolor. Komu, komu?
Zaczynamy licytację:-D Cena wywoławcza 15 zł, kto sie skusi?:-)

reklama
Ano zrobiłam :tak: Jestem twórcą rękodzieła, od dawna robię różne rzeczy i sprzedaję, ale masówka to nie dla mnie:no: Wolę włożyć serce w kilka sztuk niż produkować dużo i bezmyślnie:-) Takie hobby zakręcone:-D

Zresztą widzisz że chętnych brak:-p

Do góry