reklama
awru
Fanka BB :)
pewnie ma skosy, tak? bo chyba raczej nie wzgrubienia na ścianach ;-)chodzi o to , że ta ściana jest specjalnie nierówno zrobiona
Jeśli to o czym myśle- nie pamiętam jak się to nazywa to super efektchodzi o to , że ta ściana jest specjalnie nierówno zrobiona
Takie jakby "przecierane ściany"?
malina29
Mama debiutująca
Aga - to na tym chyba naklejek takich cienkich nie przykleisz
no chyba że taki grubsze welurowe ale nie wiem, nie mam doświadczenia
a moze skusisz się na takie drewniane? JustMe chyba pokazywała takie u siebie a sa tez inne drewniane klejone do ściany na allegro
no chyba że taki grubsze welurowe ale nie wiem, nie mam doświadczenia
a moze skusisz się na takie drewniane? JustMe chyba pokazywała takie u siebie a sa tez inne drewniane klejone do ściany na allegro
lenkaa*
Fanka BB :)
coś takiego mam.,
miejscami mam głębiej nawet
Aga mi to wygląda na tynk strukturalny. jeśli to tynk strukturalny to nic nie przykleisz - welurowych też, tzn przykleisz, ale odpadną więc szkoada zachodu i kasy. Na tym to tylko szablon i malowanka.W Ikei chyba są fajne szablony dla dzieci. Możesz też kleić na taśmę dwustronną ale licz się z tym że później oderwiesz z tynkiem to co przykleisz.
Aga, zgadzam się z dziewczynami, naklejki nakleiłabyś tym klejem magic, ale do oderwania to tylko razem z tynkiem, a poza tym nie wyglądałyby zbyt ładnie. Tak nienaturalnie. Nawet grubsze , z weluru nie byłyby dobre
Chyba że właśnie drewniane albo z grubego filcu
Ale ostatecznie polecam malowane szablony:-):-)
Chyba że właśnie drewniane albo z grubego filcu
Ale ostatecznie polecam malowane szablony:-):-)
dzięki dziewczyny tak właśnie przypuszczałam. dobrze, że chociaż jedną scianę gładką zostawiłam:-) erentualnie na te pozostałe mogę jakieś obrazki powiesić... ale jeszcze o tym nie myślę. pokój jest jasny i kolorowy, może lepiej nie przesadzać za bardzo...
co mi się jeszcze podoba to takie na szybę jakby żelowe ozdoby czy coś. my w tym pokoiku właśnie mamy wieeeelkie okno i pomyślałam, ze może na szybę coś
co mi się jeszcze podoba to takie na szybę jakby żelowe ozdoby czy coś. my w tym pokoiku właśnie mamy wieeeelkie okno i pomyślałam, ze może na szybę coś
reklama