Żelowe naklejki na szyby robi się farbami window color, można nakleić, myć okno i bez żadnej szkody odkleić jak się znudzą:-) Mam te farbki, kiedyś robiłam naklejki na sprzedaż, ale termin ważności im minął i już się nie chcą przyklejać:-( Maluję więc nimi na grubej przezroczystej folii i wycinam: kwiatki, ptaki, zwierzęta, strachy na wróble. Naklejam to klejem na patyczki i służy do wetknięcia w doniczkę z kwiatkiem. Na zdjęciu fragment mojego stoiska z tymi właśnie wyciętymi żelkami
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Boże!!!!!Jakie cudeńka!!!! Ja chcę takie!!!!
JustMe, to drzewo z ptakami jest ekstra! :-)
Dziękować bardzo:-) W sierpniu w Nowym Targu będzie moje stoisko. Wysyłać się tego nie opłaca bo sprzedaję takiego straszka za 2zł. Chyba że jajka wielkanocne też zamówisz, za dychę sztuka (drewniane). Tylko nie mam gotowych jeszcze, tu zdjęcie jak je robię:Boże!!!!!Jakie cudeńka!!!! Ja chcę takie!!!!
Załączniki
Zdjęcia zimy prześliczne. Bardzo mi brakuje tych mroźnych poranków na wsi i spacerów z psem. Uwielbiałam wychodzić na dwór jak nie było jeszcze żadnych śladów.
Nikita84 to jajko jest prześliczne!! Chciała bym mieć 1/10 twojego talentu.
A wiecie czego jeszcze brakuje mi tu za granicą? Truskawek. O takich:
Boże jakie one były słodkie i soczyste nie to co te z supermarketów:-(
Nikita84 to jajko jest prześliczne!! Chciała bym mieć 1/10 twojego talentu.
A wiecie czego jeszcze brakuje mi tu za granicą? Truskawek. O takich:
Boże jakie one były słodkie i soczyste nie to co te z supermarketów:-(
magda102
Fanka BB :)
Nikita84 ale zdolna bestia z Ciebie, no cudeńka potrafisz zrobić :-)
JustMe5 piękne fotki, uwielbiam zimę, a na fotografiach na prawdę świetnie wygląda zaśnieżony krajobraz.
edziook za tę truskawkę to nie wiem co Ci zrobię.....dziewczyny jak powstrzymać ślinotok
JustMe5 piękne fotki, uwielbiam zimę, a na fotografiach na prawdę świetnie wygląda zaśnieżony krajobraz.
edziook za tę truskawkę to nie wiem co Ci zrobię.....dziewczyny jak powstrzymać ślinotok
reklama
magda102
Fanka BB :)
No patrz Nikita przypomniałaś mi o śliniakach, kurcze .... że muszę jeszcze kupić znaczy się
Hihi łakomstwo nie zna granic co?
Hihi łakomstwo nie zna granic co?