reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zainteresowania

Żelowe naklejki na szyby robi się farbami window color, można nakleić, myć okno i bez żadnej szkody odkleić jak się znudzą:-) Mam te farbki, kiedyś robiłam naklejki na sprzedaż, ale termin ważności im minął i już się nie chcą przyklejać:-( Maluję więc nimi na grubej przezroczystej folii i wycinam: kwiatki, ptaki, zwierzęta, strachy na wróble. Naklejam to klejem na patyczki i służy do wetknięcia w doniczkę z kwiatkiem. Na zdjęciu fragment mojego stoiska z tymi właśnie wyciętymi żelkami

Załączniki

• Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Zdjęcia zimy z dedykacją dla ciężarówek za granicą:-)

Załączniki

• DSC09308.JPG
    DSC09308.JPG
    12,9 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC09350.JPG
    DSC09350.JPG
    20,2 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC09363.JPG
    DSC09363.JPG
    36,2 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC09369.JPG
    DSC09369.JPG
    20,3 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC09379.JPG
    DSC09379.JPG
    22,8 KB · Wyświetleń: 27
JustMe, to drzewo z ptakami jest ekstra! :-)

Boże!!!!!Jakie cudeńka!!!! Ja chcę takie!!!!
Dziękować bardzo:-) W sierpniu w Nowym Targu będzie moje stoisko. Wysyłać się tego nie opłaca bo sprzedaję takiego straszka za 2zł. Chyba że jajka wielkanocne też zamówisz, za dychę sztuka (drewniane). Tylko nie mam gotowych jeszcze, tu zdjęcie jak je robię:

Załączniki

• bbbbb 031.jpg
    bbbbb 031.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 38
a tu u mnie na wsi kilka dni temu na spacerku z psem:-)
później wyjdę i zrobię jakieś ciekawsze :tak:

Załączniki

• DSC02575.jpg
    DSC02575.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 27
  • bruno zima 2010...jpg..jpg
    bruno zima 2010...jpg..jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC02572.jpg
    DSC02572.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 28
zjadłam śniadanko i wrzucam jeszcze kilka:-)

Załączniki

• DSC09383.JPG
    DSC09383.JPG
    25,3 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC09384.JPG
    DSC09384.JPG
    28,1 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC09385.JPG
    DSC09385.JPG
    28,4 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC09387.JPG
    DSC09387.JPG
    34,4 KB · Wyświetleń: 36
Zdjęcia zimy prześliczne. Bardzo mi brakuje tych mroźnych poranków na wsi i spacerów z psem. Uwielbiałam wychodzić na dwór jak nie było jeszcze żadnych śladów.

Nikita84 to jajko jest prześliczne:szok:!! Chciała bym mieć 1/10 twojego talentu.

A wiecie czego jeszcze brakuje mi tu za granicą? Truskawek. O takich:

Boże jakie one były słodkie i soczyste nie to co te z supermarketów:-(

Nikita84 ale zdolna bestia z Ciebie, no cudeńka potrafisz zrobić :-)
JustMe5 piękne fotki, uwielbiam zimę, a na fotografiach na prawdę świetnie wygląda zaśnieżony krajobraz.
edziook za tę truskawkę to nie wiem co Ci zrobię.....dziewczyny jak powstrzymać ślinotok :confused::-D:-D

Magda dzięki bardzo:-) Ja też ślinotoku dostałam, zaraz wypróbuję na sobie śliniaczek dla maleństwa:-D A truskawkami zawsze się obżeram, i dwa tygodnie się drapie bo jestem uczulona:baffled:

reklama
Do góry