reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Madzioolka im dłużej myślę i patrzę się na literki to bym... chyba nie zmieniła:sorry::-)
Aestima może dziś wieczorem 'usiądę' do Twoich zdjęć, bo przejrzałam tylko na szybko, jedno jest pewne: widać, że działasz na nowym sprzęcie:tak:

DSCN1890.jpgDSCN1891.jpg

nie wiem czy wam wkleja łam w tamtym roku kupiliśmy za grosze używamy ale bardzo solidny narożnik i tak oto go przerobiliśmy(nie mam niestety zdjęcia "before")

S5004872.jpgS5004874.jpg

Załączniki

• DSCN1890.jpg
    DSCN1890.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCN1891.jpg
    DSCN1891.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 47
  • S5004872.jpg
    S5004872.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 46
  • S5004874.jpg
    S5004874.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Marta, a te krzesła sama malowałaś? B mi się to jasne podoba!!!
Narożnik, podziwiam za przeróbkę, choć wzór tkaniny nie mój. Fajnie, że rama biała:-)

To biale malowalam.tamto jasne drewno wlasnie zamalowuje. dałam dla porównania stare i nowe krzesło. ja kocam róże, ale mi sie juz znudziło ale ciężko mi znależć jakiś fajny materiał

Ostatnia edycja:
madziolka uwielbim te twoje wytwory!!!!
aestima malowałam sama, pędzlem farbą :emalia alkidowa Jedynki(matowa) za puszke duza dałam 23 zl, pomalowałam nią 6 krzeseł(bo jeszcze dwa krzesła robie siostrze w prezencie), nogi od stołu i półkę na buty. kolor niekoniecznie mi sie super podoba bo to kremowy i jest odrobine dla mnie za ciemny( na zdjęciach wyszedł jasno) ale trudno. blat stolu zabejcowawałam na brązowo i super też wygląda tylko muszę teraz jeszcze materiał na narożnik znaleźć i biorę sie za szafę:)

reklama
Do góry