reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka, jak zwykle super, i szczegóły i ten tiul tylko ..... no wiesz co ;-)
traschka
Mama Marysi
zgrałam wreszcie zdjęcia więc mogę wam się pochwalić moimi szkicami To moja pierwsza w życiu próba portretu, zrobiona na szybko na balkonie ze zdjęć w telefonie Ogromnie mi sie to spodobało, ale czasu brak... obawiam się więc, że to moje jedyne portrety jakie kiedykolwiek powstaną... tak czy siak cieszę się, że powstały chociaż one. Choś szczerze wam powiem, że na żywo jakoś lepiej wyglądają...
Marysia
i Szymuś
Marysia
i Szymuś
Załączniki
Madzioolka różowy jest przeuroczy! jak sukienka bombka!!! suuuper!:-)
trasiu jak to jedyne??? nie zgadzam się! proszę wygospodarować trochę czasu i KONIECZNIE dalej szkicować!!! podobieństwo niezaprzeczalne, Ty masz talent kobito, nawet nie wiedziałam, że masz taką rękę do rysowania brawo!!!
trasiu jak to jedyne??? nie zgadzam się! proszę wygospodarować trochę czasu i KONIECZNIE dalej szkicować!!! podobieństwo niezaprzeczalne, Ty masz talent kobito, nawet nie wiedziałam, że masz taką rękę do rysowania brawo!!!
Aestima
Fanka BB :)
Trasiu, cudne!!!
Karolina Wierzykowska amatorska fotografia dziecięca: Dmuchawce czy piórka?
No i 2 moje zdjęcia pojawiły się w sklepie Szafa Tosi Znacie Szafę Tosi? I blog i sklep- piękne!
pufa
Karolina Wierzykowska amatorska fotografia dziecięca: Dmuchawce czy piórka?
No i 2 moje zdjęcia pojawiły się w sklepie Szafa Tosi Znacie Szafę Tosi? I blog i sklep- piękne!
pufa
andariel
mama super dwójki :]
Ta Wasza sesja podoba mi się szczególnie, Aestima, może przez "moje" kolory (trochę Ci tej pufy w piórka zazdroszczę;-)).
trasiu - no, wreszcie coś pokazałaś! I powiem Ci (choć ekspert ze mnie ŻADEN), że jak na 1 raz poszłoCi rewelacyjnie, bo nie tylko udało Ci się oddać ogólne podobieństwo, ale i mimikę - mówię np. o Szymkowym wyrazie oczu. Super!!!
Madzioolkę podziwiam niezmiennie za perfekcyjną dbałość o detale - wspaniałe "uszate wytwory"!
trasiu - no, wreszcie coś pokazałaś! I powiem Ci (choć ekspert ze mnie ŻADEN), że jak na 1 raz poszłoCi rewelacyjnie, bo nie tylko udało Ci się oddać ogólne podobieństwo, ale i mimikę - mówię np. o Szymkowym wyrazie oczu. Super!!!
Madzioolkę podziwiam niezmiennie za perfekcyjną dbałość o detale - wspaniałe "uszate wytwory"!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Trasiu szkice niesamowite! na prawdę masz rękę do tego
Aestima Twoje zdjęcia jak zwykle zachwycają! a "podziwiaczem" Szafy Tosi jestem już jakiś czas, bardzo mi się podoba taka stonowana i gustowna kolekcja
Aestima Twoje zdjęcia jak zwykle zachwycają! a "podziwiaczem" Szafy Tosi jestem już jakiś czas, bardzo mi się podoba taka stonowana i gustowna kolekcja
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - umiejętność kopiowania fotograficzna jak dla mnie Szymek na focie wyszedł b. poważnie a na szkicu jeszcze bardziej
Aestima - Ty jak zwykle.... Mi najbardziej się spodobało zestawienie spodenek z dynią ? kabaczkiem ? cukinią ? Jako, że widzę iż tylko na ten wątek ostatnio wchodzisz w temacie zresztą chciałam zapytać czy dotarły do Ciebie moje maile przypominacze dotyczące zajęć Młodej.
Aestima - Ty jak zwykle.... Mi najbardziej się spodobało zestawienie spodenek z dynią ? kabaczkiem ? cukinią ? Jako, że widzę iż tylko na ten wątek ostatnio wchodzisz w temacie zresztą chciałam zapytać czy dotarły do Ciebie moje maile przypominacze dotyczące zajęć Młodej.
reklama
Podziel się: