reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
MAdziolka, no co Ty, jest idealna... aż zazdroszczę!

Martadelko, bardzo Ci dziękuję, wiem, że każde Twoje słowo jest szczere i b. sobie cenię Twoją opinię! A że ostatnio bardziej chwalisz niż krytykujesz- cieszę się, ze jest postęp jezeli chodzi o moje foty:) Innych dziewczyn słowa też oczywiście ważne, ale Ty dajesz mi " kopa" od początku tej przygody! Na blogu lawendowa droga i wodne szaleństwo, takie już bardziej codzienne fotki...
Dziś mąż ma mi kupić lustrzankę- na urodziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy:

A tak w ogóle, dostałam propozycję by zrobić posta o zakamarkach, w zamian za książki, więć bez wahania się zgodziłam, bo seria o Eli niezmiennie jest u nas nr 1 a i Stinę i inne też kochamy:) Także wkrótce na książkowego wpisa Was zaproszę:)

Madzioolka well done!!! oj napracowałaś się! dużo czasu poświęciłaś dla tej narzuty? a nie myślałaś, żeby 'zmodyfikować' literki z imieniem i dołążyć brązu?:tak:
Aestima bo naprawdę widać postępy w Twoich fotkach! lubię ludzi z pasją (Madzioolka;-)), dlatego zawsze zaglądam na ten wątek a fotki to jedna z moich miłości:-) wodne zdjęcia - radosne a natura bardzo klimatyczna i ciepła, drugie zdjęcie wręcz pocztówkowe - co tam Miesio trzyma w rączkach? Na czworakach przez świat - boskie!!! i śpiący Miesio z misiem też słodka fotka a raczej dziubek jaki rozbił Miesio (Emi często tak robi;-)) oj rośnie Ci Aestima model:-p
no i co się będzie działo jak dostaniesz lustrzankę???:szok::-D to się nazywa gest ze strony męża:tak::-)
aha i absolutnie super połączenie biały podkoszulek+koszula+jeansowe spodenki i kapelusik:tak:

Aestima nieukrywam że Twoje zapytanie o narzute było bodźcem do uszycie tej Majkowej :)

Martadelka nad literkami dumam bo boję się że podmiana na beżowo-brązowe zrobi z tego kata taką mdłą plamę a te zielone litery trochę ozywiaja. Poza tym narazie dywan jest zielony więc jako tako sie to trzyma kupy :p a czas szycia, niech pomyślę: cięcie, układanie, zszywanie, pikowanie z ze spodem, doszywanie boków - jakieś 5-6 dni (głównei wieczór i chyba jedno popołudnie)

Madzioolka bardziej myślałam, żeby np 1-2 literki wymieć a resztę zostawić, żeby nadal kolory żywe były:tak: fajnie, że znajdujesz czas i masz chęci na Swoją Twórczość;-):tak:

a którą byś podmieniła? w tak "długim" imieniu wybór niewielki :-D problem w tym że nie mam już tej wstążli na której wiszą literki ;/

reklama
madziolka no to ufff, bo juz myslalam,że cos ze mna nie tak

aestima tak oglądam zdjecia twojego męża i jest podobny do mojego lekarza ginekologa, obaj przystojni i maja coś podobnego- nie wiem jak to określić:-)

Do góry