reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Królicza chata: Nowość na ścianie
IMG_20130721_135224.jpg

Załączniki

• IMG_20130721_135224.jpg
    IMG_20130721_135224.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 32
Aestima suuuuper! i szczerze - co tam robale! zrobiłaś świetne zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pierwsze absolutnie hipnotyzujące oczy Miesia ale przedostatnie ujęło mnie bardziej, słodki dziubek, zamknięte oczka, dłuuugie rzęsy i te malutkie dłonie fajnie trzymające butelkę:tak:
Madzioolka uwielbiam tego typu handmade!!! ciekawy kolor płótna, to szary czy szaro-brązowy? pomysłowa kobitka z Ciebie, fajne kolorki, kolorowo ale delikatnie:tak::biggrin2: wykorzystanie tamborków to świetny pomysł, niektórzy nawet potrafią pół ściany tak zagospodarować, mi osobiście podoba się wyhaftowanie/naszycie imienia (każda literka osobno) na kanwę np nad łóżeczkiem. Brawo dla Ciebie, ps. pokaż ścianę z większej (dalszej) perspektywy:tak:

Kolor - ciężko stwiedzić, taki własnei szaro-brązowy :p A ściana na około nei jest zagospodarowan, obrazek wisi tymczasowo az dorobie resztę wisiadeł i trafia na docelową ścianę (jeszcze nie mogę sie zdecydowac która to będzie :-p)

Madzioolka to się będzie działo! czekam!!!!!
Aestima może to dziwne ale jak oglądałam foty Miesia z Wujkiem... przeszły mnie ciary:szok::tak::-) zrobiłaś tylko (AŻ!!!) 5 niesamowitych fotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pierwsza jest tak genialna, że brak mi słów! serio! sorki za te wykrzykniki ale ekspresyjnie ciężko się czasami wyrazić w pisaniu. Brawo! kolejna sprawa to radość Miesia z przebywaniem z Wujkiem - bezcenne:tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
Do góry