reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Forever, o nie tylko tu!:) Na rozwojowymy, cosikowym i zdjęciowym też:) Na więcej nie mam czasu- okres poszpitalny i sierpień wyjazdowy. teraz początek roku szkolnego i do ogarnięcia 3 palcówki, po poludniu rady, zebrania. ALe niedługo wracam! jak się ogarnę:)
Forever, uwierz, ze wysłane zdjęcia to te najlepsze, reszta rozmazane i ble. poszperam jeszcze, ale kiepścizna.
Doris, zdjęcia na bloga powstają dzięki Panasonic Lumix i Nikon d3200

Ja tylko chciałam dodać, że postanowiłam "dogłębniej" wsiąknąć w blog Tosiowy i oniemiałam! Tyle godzin czytania, oglądania i łzy płyną, takie to piękne! Mój M.wczoraj zerkał przez ramię co też tyle czasu robię z nosem w i-padzie i... też wsiąkł na trochę:tak:zaczarowany świat!

Andariel, taak:) Ja ostatnio przeczytałam sobie cały od a do z:) Moja mama kocha szafę Tosi od dawna a M. od niedawna też zerka;)) Jula to wyjątkowa osoba. Poznałam ją poza blogiem i jest naprawdę ze wszechmiar niezwykła. Zresztą czytając bloga to po prostu czuć;)
Madziolka, piękne:) Domki to jeden z ukochanych motywów mojej mamy:)
A u nas nowy wpis na blogu i nowa zakładka ' wnętrza"- prędzej czy później- musiała powstać:)
Karolina Wierzykowska amatorska fotografia dziecięca: Okienne inspiracje.

trasia szkice przecudowne!!!!ja zawsze chcialam umieć rysowac ale mam dwie lewe ręce

madziolka
domek rewelacja

aestima juz więcej ochów i achów nie napisze....wszytsko jak dla mnie takie magiczne.....pogrążam sie zawsze w jakis refleksjach będąc u ciebie/u was (chociaż wirtualnie)

Madzioolka - majsterkujesz ? :-p
Aestima - no może wyraziłam się nieściśle - na "rękodzielniczym" najczęściej bywasz :-) B. lubię takie stronki ale jakoś dziś bez nastroju - wyczaiłam na Allegro fajne spodnie dla Młodej za normalną cenę a tu Sprzedający odwołuje ofertę bo coś pokręciła z opisem....:wściekła/y:

Madzioolka uwielbiam takie domki!!! i ogólnie tego rodzaju półeczki:tak::-) u Emi w poku jest taka (trochę widać, koło kaloryfera) DSC_0335.jpg, jak mi się znudzi to przemaluję, dosztukuję tył i będzie w nowym wydaniu:tak: a teraz wracając do Twojego domku: sama robiłaś???:szok: wow!!! respect!!!:tak::-) koniecznie cyknij i pokaż nam fotkę jak przywiesisz! oj Ty to masz zacięcie!!!

Załączniki

• DSC_0335.jpg
    DSC_0335.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry