Nadzieja:)
Fanka BB :)
Wracając do tematu baby showerow to uważam, ze to znakomity sposób na wyprawke. Mieszkam w stanach i byłam już na 3 takich. Kumpela bądź krltos z rodziny je organizował oczywiście zasze w grę wchodzą tylko kobiet, bo mężczyźni nie maja prawa wstępu. Zreszta sami się tam nie pchają, bo wiedza o czym się tam rozmawia i to ich odstrasza. Dwa razy byłam w restauracje a raz w domu ale zawsze to jest niespodzianka dla mamusi. Co prawda taka mam wie, ze będzie taka impra, bo wcześniej się registruje w sklepie dziecięcym robiąc listę prezentów, ale przynajmniej nie wie kiedy i gdzie. Ogólnie fajna sprawa, bo wiesz ze co byś nie kupiła to mama będzie zadowolona no i oczywiście nikt Cię nie zmusza do kupowania prezentów powzej Twojej kieszeni, bo na liście są rzeczy od misia do spania po lozeczko wiec każdy wybiera prezent na który go stać. Ja nie moge się doczekać już swojego i sama się zarejestrowalam już w takim sklepie. Może trochę wcześnie ale to taki ekscytujace
apr list to słyszałam, ze wbrew pozorom podgrzewacz do chusteczek do dupki jest przydatny, bo dziecko nie płacze jak je podcierasz. Czy uzywalyscie coś takiego??
apr list to słyszałam, ze wbrew pozorom podgrzewacz do chusteczek do dupki jest przydatny, bo dziecko nie płacze jak je podcierasz. Czy uzywalyscie coś takiego??