Bellina- GBS też miałam U mojej kuzynki ponad 11 lat temu syn też się obwiązał pępowiną ale wtedy nie było tak dokładnych badań by to stwierdzić.. I przy porodzie dopiero zacząl skakać puls i zrobiki cesarke- wszystko dobrze się skończyło) A teraz jest w 14 tyg ciąży i znowu sie już obwiązał wokół szyji.. Byłam w szoku.. Żeby 2 raz to samo..
Obwinięcie pępowiną nie musi od razu oznaczać coś złego tym bardziej jak lekarz Gin o tym wie Więc na pewno wszystko będzie ok kochana
Mika- Muszę o tym poczytać.. Ale ja mieszkam na trochę na zadupiu. Mam jeden szpital 10 min drogi od siebie i tam będę rodzić.. Ale nie wiem jak te sprawy się tam mają.. Raczej wątpie żeby było coś wyznaczone..
Obwinięcie pępowiną nie musi od razu oznaczać coś złego tym bardziej jak lekarz Gin o tym wie Więc na pewno wszystko będzie ok kochana
Mika- Muszę o tym poczytać.. Ale ja mieszkam na trochę na zadupiu. Mam jeden szpital 10 min drogi od siebie i tam będę rodzić.. Ale nie wiem jak te sprawy się tam mają.. Raczej wątpie żeby było coś wyznaczone..
Ostatnia edycja: