reklama
emyly
Fanka BB :)
Wczorajsza wizyta udana, że tak powiem. Szyjka trzyma mocno, nic nie zapowiada wcześniejszego porodu. Młoda obrócona główką w dół, zdziwiłam się bo byłam pewna, ze leży zupełnie odwrotnie. No i przez ostatnie 3 tygodnie przybrała 0.5 kg. Teraz ma trochę ponad 1600. Trochę mało ale w granicach normy.A co najważniejsze wynik HCV - nieaktywny, widocznie poprzedni raz to był jakiś błąd labolatoryjny nawet nie wiecie jak się cieszę
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było Czytam regularnie, ale weny na pisanie brak. Gratuluję wizyt! Mi to dopiero rośnie duża panna- na dzień wczorajszy 2300. Lekarz śmiał się, żebym odstawiła wszystkie "suple" No nic, wczoraj byłam tą wiadomością podłamana, bo jednak miałam nadzieję, że dziewczynki rodzą się mniejsze, no ale co zrobić. W końcu to tylko USG, może się myli, a najważniejsze przecież że jest zdrowa. Ułożona też w pozycji główkowej II. Obym się z urodzeniem wyrobiła się do 10.07, bo gin wybywa na urlop
haust
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluję wizyt :-) Fajnie zobaczyć znowu dzieciaczka :-)
.jagódka szyjka ma 3,4 i lekarz powiedział, że długość ok, tylko bardzo miękka. No i rozwarcia na szczęście nie ma :-)
Jestem dobrej myśli, bo naprawdę teraz bardzo dobrze się czuję
Floriana gratuluję :-) Pocieszę Cię - moja przyjaciółka urodziła przedwczoraj córeczkę - 4400g :-)
.jagódka szyjka ma 3,4 i lekarz powiedział, że długość ok, tylko bardzo miękka. No i rozwarcia na szczęście nie ma :-)
Jestem dobrej myśli, bo naprawdę teraz bardzo dobrze się czuję
Floriana gratuluję :-) Pocieszę Cię - moja przyjaciółka urodziła przedwczoraj córeczkę - 4400g :-)
U
użytkownik 902
Gość
To dłuższa od mojej;-) Nie jest źle, ale dla świętego spokoju się nie przeciążaj
Jolcia1984
Aktywna w BB
Od mojej też dłuższa:-)Będzie ok grunt żeby się nie skracała.
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Moja na początku miała 5cm Nawet nie wiedziałam że takie długie to ustrojstwo:-) teraz ma 32mm.