reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

dziewczyny nie martwić się tam.

Kopacz zgadzam się z elifit- czas zmienić dietę. Ja oprócz problemów żołądkowych od szkoły średniej w 1 ciąży nabawiłam się zapalenia błony śłuzowej żołądka. Siemię lniane pomaga. Można je także dodać do płatków owsianych gotowanych na wodzie ( 1 łyżeczka mielonego siemienia). Ja musiałam odstawić wszystko mączne na 3 m-ce, nie używać glutaminianu .sodu, zapomnieć o nabiale itd. Pomogło. Przez 3 lata nie miałam żadnych problemów żołądkowych. Moją dietę jednak kontrolował i układał lekarz dietetyk.

reklama
Jak mnie bolal brzuch i mialam zgage zrezygnowalam ze smazonego i kapusty. Nie jadlam kwasnego (mojego kochanego kiwi i grejfrutow) pilam duzo mleka, bralam ranigast i rennie i mi zupelnie przeszlo.

reklama
Do góry