reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
super fotki :) az plakac sie chce ze szczescia ze takie cuda mamy w brzuchu:) moja na kazdym usg ziewa i lekarz juz ja zapamietal nawet przez to he he :p

Arabelka przykro mi :(
Ale nie martw się dieta nie jest taka straszna, to już tylko 3,5 miesiąca, dasz radę :)

dziś zrobiłam badania, ale wyniki dopiero za tydzień, bo u nich tyle się czeka za przeciwciałami :dry: też tyle czekałyście? bo ja nie kojarzę żebym wcześniej tyle za wynikami czekała :confused:

No Doti, fotki faktycznie rewelacyjne :)

A pomyślałam sobie, że nigdy się nie chwaliłam moją małą i oto nadszedł jej wielki dzień :-D My dzisiaj siedziby w domu, bo strasznie ostatnio zmęczona jestem i urlop sobie wzięłam. Na spokojnie rano morfologię mocz i VDRL zrobiłam i w poniedziałek będzie wizyta.
Aha!! Miałam was pytać. Mój doktorek (prowadzący) zdecydowanie odradza mi zrobienie cytologii w ciąży a ten koleś od NFZ upiera się, żeby takie badanie zrobić. Wolałabym jednak chyba nie ryzykować. Co myślicie? Dodam tylko że cytologię miałam robioną w styczniu 2013r.

A poniżej moja córcia :-D ale to fajnie brzmi, moja córka hehe kurcze, muszę się do tego przyzwyczaić, jeszcze pół roku temu bym nie uwierzyła, że będę... hehe MAMĄ! :-) Ja mamą! Serio. Aż mi się śmiać chce. Młoda jak widać na ostatnim zdjęciu też uśmiechnięta ;-)

P1260812.jpgP1260814.jpgP1260815.jpg

Zdjęcia są z 28 lutego więc teraz pewnie już jest zdecydowanie większa a przynajmniej mam taką nadzieję.

arabelka - i co teraz? Dieta będzie czy jeszcze jakieś leki wprowadzone będą?

Załączniki

• P1260812.jpg
    P1260812.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 49
  • P1260814.jpg
    P1260814.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 46
  • P1260815.jpg
    P1260815.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama