reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
HAUST dziewczyny juz wszystko napisaly :-),lez ile wlezie ,moze wybierz sie wczesniej do gina niz w lutym? moze wlasnie zagadaj go o tym co mowi JAGODKA ( skarbnica wiedzy :-) ).Bedzie dobrze ,3 mam kciuki.

EWUSIA tez mysle ze nie masz sie czym stresowac .

Mnie brzuch ostatanio coraz czesciej pobolewa,we wtrorek przejde sie do gina na badanie .

GRATULUJE WSZYSTKIM UDANYCH WIZYT :-)

Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcię mojego.ufoludka :) 20140112_173846.jpg

Załączniki

• 20140112_173846.jpg
    20140112_173846.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 72
no to i ja sie pochwale moim szkrabem :D zdj moze nie sa wyrazne bo sa to kadry z filmiku od ginekologa, bardzo polecam dziewczyny taki filmik, nie tylko ze to super pamiatka, ale jak mam gorszy dzien to go ogladam. juz z 4 razy go ogladalam i mi lepiej :)

1.jpg tu cale moje malenstwo i widoczny kregoslupik :happy:

3.jpg tu z boczku widac :D nozki, machajaca raczke, buziaczek :-D

2.jpg pan doktor pokazuje kosc nosowa :rofl2:

4.jpg a u buziaczek z frontu :D i widoczna tez raczka i paluszki i serducho, oczka nosek usteczka :-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 3.jpg
    3.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 72
  • 2.jpg
    2.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 60
  • 4.jpg
    4.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 53
haust wszystko będzie dobrze, razem z dzieciątkiem potrzebujecie więcej spokoju... poleguj kiedy tylko możesz, absolutnie nie dźwigaj, wyczuwaj swój organizm - zanim się zmęczysz, połóż się..
wiem, że przy starszym synku może być trudno, ale zawsze może usiąść przy Tobie, przeczytacie razem książeczkę czy może kolorować coś obok..
będzie dobrze !!!

Ewusia31 trzymam kciuki za dobre wyniki testu!!! czas szybko zleci.. i będzie dobrze! kość nosowa jest, przezierność spox, więc lekarz chyba dmucha na zimne..

kopacz cudne foty !!!!! i zazdroszczę filmiku!

dziewczyny wszystkie z problemami trzymam za was kciukasy i jak juz wczesniej mowilam 4 kciuki :) bedzie dobrze, nie ma innej opcji, ja sie troche uspokoilam do badaniach, to juz 14tc wiec minal ten najgorszy czas, teraz moze byc tylko lepiej :)

Cześć Dziewczyny! Ja też po wizycie. I gdyby nie to, że mam parę problemów rodzinnych, skakałabym chyba do nieba z radości. Z bąblem wszystko dobrze, pięknie sobie rośnie, jest bardzo ruchliwy i wszystko ma na swoim miejscu. Prawdziwy "mały" człowiek. Jako że nie czuję jeszcze ruchów to dla mnie niesamowite przeżycie to USG;) Mąż też był zachwycony. Maleństwo ma prawie 9cm i waży prawie 120g. Co do płci, lekarz szukał bardzo długo...Na koniec powiedział, że mignęło mu, że chyba kolejna pacjenta mu się szykuje, ale że nieśmiała bo nóżki cały czas były razem i pępowina na środku zasłaniała obraz. Powiedział, żeby się nie nastawiać i nie obwieszczać światu, bo on daje 51% na dziewuszkę. Także zobaczymy jeszcze. Taka byłam nastawiona, że się dowiem, ale po tej wizycie jestem taka szczęśliwa, że wszystko jest dobrze, że jest mi już wszystko jedno.
kopacz-piękne fotki!

reklama
Do góry