reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
Arabelka, gratuluje synusia
Jagódka, super ze parametry prawidłowe. Oby sie wszystko popodnosilo tak jak trzeba.
Sergi, carloska super ze wszystko ok. Fajne szkrabiki :)

Jagódka, co do dna macicy to mam z tym problem. Jeszcze wczoraj byłam pewna ze wyczuwam dno macicy dwa palce pod pępkiem bo dokładnie na tej wysokosci kończyła mi sie wypuklosc, ktora była twarda i byłam przekonana ze to macica mi sie postawiła... Wiem, ze to dosyc wysoko jak na ten etap ciąży... Dzis jednak nie czuje tej wypukłości (brzuch jest miękki) i w ogóle nie moge zlokalizować macicy.

U mnie lekarze nie wypełniają tej rubryki w karcie ciąży. Sprawdziłam tez karte poprzedniej ciąży i tez nie miałam uzupelnianej tej kolumny.

dzięki dziewczyny :*

Jagódko, tydzień temu kosmówka i u mnie zachodziła na ujście szyjki, a dzisiaj juz widać było że ładnie sie podniosło :) Trzymam kciuki i gratulacje dobrych pomiarów ;-)

To jeszcze może uda mi sie wkleic zdjęcie dzidziusia
IMG_2170.jpg

Załączniki

• IMG_2170.jpg
    IMG_2170.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Jeszcze nie zmieniłam, u tego co chodzę w Dębicy to na normalnej wizycie mi mierzył NT, i resztę sprawdzał. Następna wizytę mam 27 stycznia u niego i to będzie jakoś 18 tydzień więc mówił że wtedy resztę sprawdzi, a teraz tez sprawdzał serduszko i dopływ krwi i komory .

reklama
Do góry