reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Wiele chorób zniknęło, bo podwyższyły się standardy życia. Jakoś na tyfus szczepień nie ma i nie chorujemy na niego. Większość epidemii wymarła śmiercią naturalną przed wprowadzeniem obowiązku szczepień.. Małgosiu co do konkretów mogę poszukać, ale nie dziś:tak:

reklama
A nas szczepili lepszymi szczepionkami na pewno nie a jakos nie bylo tyle przypadkow autyzmu czy innych chorob powiazanych z niby szczepionkami wiec to takie na dwa razy. Ja sie przychylam do bodajze wypowiedzi elfit czy zaszczepie czy nie zaszczepie zawsze sie cos moze stac.

Lilla temat tych płodów przewija się co najmniej raz na rok

Zuzia waży 6400, przytyła przez 3 tyg 450gr, czyli lepiej niż ostatnio (było niecałe 300..), wymierzyli ją na 62cm, ale przy przykurczonej nodze, więc ma wiecej. kolejne szczepienie 15 grudnia

Ten temat sie przewija, ale niestety nie tak jak powinien. Ludzie paplają to co "gdzies tam" usłyszą i robi sie z tego bełkot a nie rzetelne informacje. A to niestety sieje panikę.

My po szczepieniu. Mały wazy 6780 g ale to wiem bo mam wagę w domu i go wazę dosyc czesto (lubi to).
Lekarz stwierdził ze zeby mu ida. Niby dolna prawa jedynka. Zobaczymy. Jeszcze 2 tyg temu mówił ze zadnych zebow nie widzi na horyzoncie a dzis niby tak.

reklama
Do góry