reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Elifit - dzielna kobieto :-) jak tam?

Dzisiaj jeszcze mika i ianka mają cc o ile dobrze sobie zanotowałam.

Sokoja - bidulko!!!!!!!! czy ten facet nie potrafi postawić się w sytuacji kobiety? Lepiej się trochę czujesz psychicznie? Nie rozumiem jak inny lekarz podważa opinię lekarza prowadzącego... To nierozsądne, ostatecznie on nie zna przypadku tak dobrze.

byłam u lekarza. nie było mojej lekarki, inny mnie przyjął... dzis mam termin, zajrzał mi w dziurkę, tętno tylko tym mikrofonkiem bo teraz nie maja ktg, zajrzal na lozysko z usg szybko i jest jeszcze dobre. dał mi skierowanie ale putalam kiedy pojsc to powiedzial ze 4-5 dni. ja na to to w piatek? czy moze w poniedzialek? ale mi nie odpowiedzial wprost.

powiedzial zebym sobie poszla do szpitala w ktorym chce rodzic na ktg... jutro albo pojutrze. tak po prostu bez skierowania powiedziec ze przeterminowana i mi zrobią... ciekawa jestem czy zadziała ale pojadę pojutrze a co.. tylko obawiam sie ze posiedze dlugo, ale moze sie dowiem w ktory dzien przyjsc jeśli mlody w ogóle nie zechce wyjść..

Arabelko - jak u ciebie?

Ja dziś oddałam mocz i krew, ma cichą nadzieję, że ostatnie, tzn następna krew w szpitalu :-D

Ka.wo, kiedy wizyta? Trzymam kciuki żebyś nie musiała za długo czekać :)
A u mnie nudy... Pobrali mi krew i jutro rano cięcie. Nie ukrywam ze stresuje się, ale urodzić musze. Wyboru nie mam :D

reklama
Do góry