reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Dziewczyny padłam. A marchewka mnie rozwaliła:thumbup:
elifit
Moderatorka
hahaha dobre!!! nooo ostatnio tez prosiłam o kilka szwow wiecej tak juz na "zaś" moja gin pytala czy szyjemy na marchewke, banana czy wiekszego ogorka..... wziełam marchewke..... :-):-):-) (tylko ciiiiiiii, nic mezowi nie mowcie)
Ha ha ha ha boskie haha
angelika2014
Fanka BB :)
Jasne że tak;p dlatego żartowałam;p z was. Moj Franek tez mi w kosc daje tak jak wasza koncowka ciazy, chory wiec mu tylko na rekach dobrze i przy cycku nawet zjesc i i siku nie mam kiedy isc
a co do marchewki Lui to ja mam takie nazwisko po mezu ;p wiec dosłownie na marchewkę;p
Przy cesarce mi pani doktor powiedziala ze nie zniszczy mi kwiatkow na brzuchu;p bo mam tatuaz prawie w lini ciecia przechodzący do pachwiny;p z kwiatkami i jak obiecala tak zrobiła a nie wpadłam sokoja na to żeby mi lifting brzucha zrobiła;p
a co do marchewki Lui to ja mam takie nazwisko po mezu ;p wiec dosłownie na marchewkę;p
Przy cesarce mi pani doktor powiedziala ze nie zniszczy mi kwiatkow na brzuchu;p bo mam tatuaz prawie w lini ciecia przechodzący do pachwiny;p z kwiatkami i jak obiecala tak zrobiła a nie wpadłam sokoja na to żeby mi lifting brzucha zrobiła;p
angelika2014
he zielona czy zolta;p
Gosia i Bartek
A moze na zdzblo trawy co?
reklama