reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Lui dobre to z marchewka ;) ale przeciez marchewki czasem wieksze od ogorka sa :)

Sorka ale jakos nie mam czasu was na drobic...sama ledwo w szpitslu znajduje czas na siku...

U mnie gin się śmiał, że jeszcze jeden szew "dla męża" no i czułam się węższa i to dużo, niż jako dziewica

hej dziewczyny, jestem od pt w szpitalu nic się nie dzieje, wkurzyły mnie dwie doktorki co mnie przyjmowały, idiotki normalne, opowiem wam innym razem, tu się czeka na lekkie skurcze i robią cc, u mnie przez weekend maja poobserwować i jakby cos było to by robili, a jak nie to w poniedziałek wyznacza sami termin to możliwe ze jutro albo we wtorek już będzie moja Zosia, bo skurcze mam 0 największe do 10 wiec wogole nie ma. wkurza mnie ten szpital i lekarze nic się nie można spytac ani dowiedzieć chamstwo straszne, dobrze ze polozne i pielęgniarki sa fajne, jest gorąco jak chlera gotujemy się na 4 piętrze, później was poczytam co u was, chciałabym komus dac swój nr telefonu jakby co bo nie wiem ile będę mieć neta, to jakby któraś była mila to napiszcie mi pw komu mogę dac :)

reklama
Do góry