reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Sokoja byle do poniedziałku. Zazdroszczę szczerze... ja też już po wizycie. Mała waży już 3400 :szok: i nic jej się nie spieszy na zewnątrz, jeszcze jest wysoko w górze :( szyjka długa i zamknięta. Jak usłyszałam, że do planowanej daty prawdopodobnie ok 4 kg będzie ważyć, to aż mi się świeczki w oczach zaświeciły. Wiem, że powinnam się cieszyć, że z nią wszystko dobrze, ale po prostu chce mi się płakać ze strachu :(

reklama
ninja spox, jednego dnia dziecko jest wysoko i brak oznak porodu, a tego samego dnia w nocy zaczynasz rodzić ;)
tak urodziłam pierwszą córę.. wizyta o 9 rano u gina, a 00:15 w nocy odeszły mi wody, następnego dnia o 7 rano córa na świecie.. był to 37+5 dni :tak:

Ninja- Ja idę we wt do Gin.. I jeżeli mój synek przybiera jak zwykle i wszystko jest ok to już 3,5 kg powinien ważyć.. A my w tym samym tyg;) Nie martw się:)

wczoraj mialam wizyte,wsio ok,pozamykane,nic nei wskazuje na porod
eek.gif.pagespeed.ce.6B5TFgnLti.gif
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
dzis jescze bylam w szpitalu na ktg,przeplywach,tez ok,dzidzia wazy 3600,ale miala pelny pecherz wiec to przypuszczalna waga
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

widze ze sporo cc bedzie najblizszych dniach:)ale dzieciaczkow pzrybedzie:)))

ninja ja tez sie obawiam wysokiej wagi:/

Ostatnia edycja:
ninja,spoko, spoko - może Cię wziąć w każdej chwili,poza tym weź jeszcze pod uwagę granicę błędów usg...

ninja spox, jednego dnia dziecko jest wysoko i brak oznak porodu, a tego samego dnia w nocy zaczynasz rodzić ;) tak urodziłam pierwszą córę.. wizyta o 9 rano u gina, a 00:15 w nocy odeszły mi wody, następnego dnia o 7 rano córa na świecie.. był to 37+5 dni :tak:

Dlatego też od dziś popróbuję z "domowymi" metodami... nap pierwszy ogień idzie mąż ;)

Catsun i Agulam
, najwyżej będziemy się wspierać w traumie po :/ a może rzeczywiście będą mniejsze w rzeczywistości.

Ja tez wczoraj bylam na ktg skurcze byly dosc regularne, ale slabe..... no i mi lekarz powiedzial 1,5 tyg temu ze moj klusek wazy juz od 3400-3800 boje sie tez. Jak mam wypchnac z siebie te 4 kilo.....

reklama
Kochane widziałyście co dziś pisała Floriana dzidziuś miał być duży a taki wielkolud się nie urodził.. Wszystko się okaże przy porodzie:) Nastawiajmy się pozytywnie:)!

Do góry