darunia0712
Fanka BB :)
gbs to wymaz na paciorkowca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to jest to gbs?
Darunia, to i to. W ciazy poziom emocji i wrazliwosc sie zwiekszaja+ hormony, nerwica. Wszystko sie kumuluje.Ja jutro ide sie przebadac i bede wiedziala co mam ze soba zrobic. Czy juz szpital czy jeszcze troche.
Dziewczyny, moze mi pomozecie, bo juz nie wiem czy ta bezsilnosc i placz to z powodu ciazy czy z powodu mojej chorej glowki?
no nie pomysałam;-)ale dziwne uczucie....Agulam bo masz. . Główkę dziecka też tak mam no ale nie zaszkodzi sprawdzić
ani za jednym ani za drugim razem nic na ten temat nie zcytałam,wiec nic ciekaego sie nei dowiesz;-)8 lat temu nie mialam neta ,lekarka nic nei mowila wiec nie wdrazałam sie ,w ciazy z Ola tez wyszlo wielowodzie ale tu juz mialm cc gdzie wskazaneim bylo ulozenei posladkowe i wlasnei wielowodzie.jak mnie kroili na stole to lekarz byl w szoku ,tak wody chlustały.Agulam i co z tym wielowodziem? Rozwiń delikatnie temat proszę ;-)