reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Czesc.ja tez juz po wizycie.moj nie fasolek juz ma 3cm ;) podobno wszystko dobrze :) termin mi sie wxzesniej przesunal na 11 lipca.i teoretucznie jestem w 9 tc i 6cm.tak wynika z wielkosci mojego malenstwo...

Zobaczcie moja kruszuna wyglada jak chomiczek :)

Załączniki

• 1386787222564.jpg
    1386787222564.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 81
reklama
ja czekam do poniedziałku :) na 17 mam usg i oby papier byl w drukarce. tak bym chciała mieć zdjęcie mojego fasola

reklama
I ja sie tu wpisze.
Moja wizyta odbyła sie 9.12, to była moja druga i tym razem badania, pobieranie krwi, oddanie moczu, wzrost, waga.
Wiec narazie pochwale sie tylko że
żelazo całkowite 150 mikrogram/dl
Plus brak bakteri w moczu,
Na resztę wyników muszę poczekać na kolejne spotkanie z położną.
Moje usg w PL bedzie 23.12, a tu dopiero pierwsze ( czyli juz moje drugie) będę miała 6 lutego.
Po wizycie 23 pochwale sie zdjęciem jeżeli tylko będę miała dostęp do internetu.

Ściskam Was i do usłyszenia! :*

Do góry