reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

U nas wszystko w normie. Co prawda to tylko taka rutynowa wizyta kontrolna bez usg i wyników krwi, ale dr sprawdziła położenie i ponoc mały lezy główką w dół :) To dobrze

Widzę, że ja mam szczęście póki co bo nic mi nie dolega. Wszystko będzie dobrze dziewczyny, już jesteśmy na końcówce

reklama
Bylam wczoraj na wizycie:) nie bylo mojego lekarza ale udało mi sie dodzwonic do tego od usg i mnie przyjął na samo usg i konsultacje z tym ciśnieniem ale bez badania ginekologicznego bo mowil ze nie chce zabierac ludzi profesorowi:) więc wziął tylko 100zl jak zwykle za samo usg a w następnym tyg będe musiala jechac do swojego profesora na wizyte:)
Zwiększył mi dawkę leków na nadciśnienie i narazie jest ok zobaczymy mam nadzieje ze święta będą spokojne:)
Malutka rozwija sie prawidłowo i dobrze rośnie :) nawet brzuszek wyszedl na 30+0 główka 27+coś :) Rośnie swoim życiem:) Było widac na 100% bułke :D nawet mąż mowil ale bułe widac:p Główke ma juz na dole nogami wali po żeberkach:)
Jestem szczęśliwa ze wszystko jest dobrze:) a i wazy 1350 :D
Teraz na usg juz nie fajnie widać bo dziecko takie duze nie miescie sie juz na ekranie:p

Dziewczyny bardzo współczuję problemów z cukrem :-( Dużo nie zostało do końca, więc to na pewno jest pocieszenie!

Gratuluje wszystkich udanych wizyt i wagi waszych maluszków mnie zaskakują! Moja znajoma urodziła 28 grudnia córkę w 25 tygodniu ciąży. Malutka ważyła 650g. Kilka dni temu wyszła ze szpitala z wagą 2400g i ma się dobrze:tak: Pokrzepiająca historia!!

Dłuugo nie pisałam bo po ostatniej wizycie okazało się, że z mojej niuni wyszedł niuniek:-D Trochę to przeżyłam, bo od 12 tygodnia podobno miała być córa...No, ale będę miała kochanego urwiska:-D Najważniejsze, że zdrowe. Na usg 3d też wszystko prawidłowo. Po świętach wstawię zdjęcia :-) Poproszę o zmianę płci w tabeli....

Venus - ale jaja :-D dobrze, że nastawiłaś się psychicznie na inną płeć ;) a jak stałaś z wyprawką? Będziesz miała dwóch chopaków ;)

reklama
Do góry