reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Makota super, w domu zawsze lepiej niż w szpitalu :)

ja dzis mialam wizyte, wypełniałam też plan porodu, pobolewa mnie troche dół brzucha wiec gin zakazał zbyt duzego wysiłku i chodzenia, a reszta w porzadku nast wizyta za miesiąc a usg dopiero 30 kwietnia, wczesniej pojde prywatnie bo chcemy wiedziec czy to na 100% dziewczynka :) Pozdrawiam :)

Makota- ja byłam w szpitalu w styczniu, dostałam wypis na drugi dzień wraz ze wszystkimi wynikami badań które mi robili, L4 "od ręki". A do PZU pojechałam osobiście "zgłosić tą szkodę" hehehe i za kilka dni miałam pieniązki na koncie. Mam dwa ubezpieczenia i z żadnym nie było problemu.
Słuchaj lekarza i oszczędzaj się, stos książek i kilka seriali i przetrwasz :)

Carloska - dobrze, że wszystko w porządku :)

Makota- ja byłam w szpitalu w styczniu, dostałam wypis na drugi dzień wraz ze wszystkimi wynikami badań które mi robili, L4 "od ręki". A do PZU pojechałam osobiście "zgłosić tą szkodę" hehehe i za kilka dni miałam pieniązki na koncie. Mam dwa ubezpieczenia i z żadnym nie było problemu.
Słuchaj lekarza i oszczędzaj się, stos książek i kilka seriali i przetrwasz :)

Carloska - dobrze, że wszystko w porządku :)

jednak coś mi się należy, ale tak czy inaczej, na razie nie ruszę się z domu. niby można to zgłosić przez internet, ale ja wolałabym tradycyjnie ;)

Ale przez neta łatwo sie zgłasza, po zgłoszeniu ktoś zadzwoni powie czy wszystko ok i masz kasę na koncie następnego dnia
Wlasnie kilka minut temu zglosilam, bo doszlam do wniosku, ze i tak chwilowo nie rusze sie z domu.Dzieki za podpowiedzi :)Ktos dzis wizytuje w ogole? Jakos cicho sie zrobilo, albo ja mam nadmiar wolnego czasu :/

makota89- ja dziś wybieram się na USG 3D i jestem strasznie podekscytowana:-D mam nadzieje, że z bąblem wszystko oki i że w końcu się dowiem, kto mieszka w brzuszku :-D ostatnio miałam robione genetyczne, więc już sporo czasu minęło...

Ja jestem po wizycie z małym wszystko dobrze waży 620 gr i znowu tydzień do przodu;) u mnie przy tych skurczach na szczęście szyjka w porządku 3.5 cm. Przytylam pol kg od ostatniej wizyty miesiąc temu. Dostałam 5 zdjęć z usg i lekarz mi powiedział żebym sobie poskladala w photoshopie to bedzie cały;)

reklama
Do góry