reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Dostaniesz wypis z Twojej karty. Taki skrót historii choroby. Jak robili jakieś badania, to ich opis: usg, morfologia, mocz itd. Opis z czym się zgłosiłaś, zalecenia poszpitalne, data pobytu itp. Dostaniesz receptę i L4 jeśli będą konieczne. I tyle.
Ubezpieczenie obejmuje Ci ciążę? Bo u mnie, z tego co kojarzę, to nie...

Mam tu ograniczony dostep do neta. Rano probowalam odszukac info na temat tego ubezpieczenia, ale ich zalaczniki zjadlyby mi caly pakier internetowy ;)
Zobacze w domu. Najwyzej podjade do szpitala po niezbedne dokumenty.

No, ale jak caly przebieg leczenia daja to super. Bedzie mial gin czarno na bialym :)

Dzieki za odp

Ostatnia edycja:
reklama
Niektóre pakiety z pzu mają szpital, trzeba im przeskanowac wypis ze szpitala jako zgłoszenie szkody i ktoś zadzwoni za kilka godz i powie ci, czy dostaniesz coś czy nie

Ubezpieczyciel będzie chciał tylko tej karty informacyjnej, niczego więcej, więc po nic potem nie będziesz musiała jeździć - leżałam na ginekologii operacyjnej i dostałam za to odszkodowanie. A kartę informacyjną dostajesz w DWÓCH egzemplarzach właśnie po to, żebyś miała jeden dla ubezpieczalni.

Dzieki dziewczyny... :)

Mam nadzieje, ze dzis mnie wypisza :/ jak bede miala zalecone lezenie - bede lezala, ale juz w domu :)

Na obchodzie lekarz powiedzial, ze po zbadaniu mnie wypuszcza.
Mam lezec, malo siedziec i malo chodzic, nie sprzatac, nie stac przy garach itd, bo boja sie, ze do nich wroce :/ za 2 tyg mam isc do swojego lekarza na kontrole i po zwolnienie.
Troche mnie wizja tego lezenia przeraza, ale moze jak poleze te 2 tyg to juz wiecej nie bede musiala...

Zadzwonie sobie do tego pzu. Nigdy nie zglaszalam szkody, ani zdarzenia losowego wiec na infololii wypytam co i jak.

Makota fajnie ze wychodzisz,w domku zawszeinaczej/lepiej.lez odpoczywaj ,jakies ksiazki poczytaj ,nowy sezon w tv sie zaczal,dasz rade:)

reklama
Makota, super że wychodzisz, mam nadzieję że leżenie tylko przez te dwa tyg.

a pzu się zgłasza prosto, przez ich stronę :) do dziś mamy ubaw, jak zgłaszaliśmy urodzenie Oli w opcji "zgłoś szkodę" :p

Do góry