reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

Ewelinko, dobrze, że Cię nie boli za bardzo!

Dziewczynki, śliczne te Wasze pociechy - przejrzałam sobie znów kilka ostatnich stron i się na zdjęcia napatrzeć nie mogę :) Gratuluję wszystkich córeczek!

Chrobek, to ta Twoja mała jest tajemniczą kobietką ;) Chce Cię jak najdłużej w niepewności potrzymać, mała kokietka ;-)

Ja mam wizytę 4.04 i też już się doczekać nie mogę, aż znów zobaczę mojego synka (który dziś wierzga jak jasna cholera:p!)

reklama
Hej dziewczyny, ja też juz po wizycie długo czekałam :/ ale w końcu się doczekałam, przeplywy ok, wszystko na miejscu oczywiście ile waży się nie dowiedziałam, nie wiem tutaj jakoś mi tego nie podali, ale za to zmienił mi się termin porodu na 17.08 no i last but not least chłopak :)), czyli moje przeczucie.mnie mylilo haha

Załączniki

• DSC_0204.jpg
    DSC_0204.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0205.jpg
    DSC_0205.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 45
Domi no byliśmy u znajomych jeszcze i jak zajechalismy do domu od razu napisałam ;), gratuluje dziewczynki!!

Chrobek i Ciebie pewnie laseczka bo one tak się kryja a jak widać faceciki wstydu nie mają haha ;))

Oj z tym imieniem będzie ciężko bo mam wielkie zero ;)

reklama
Kochane !!!!
Właśnie wróciłam z USG połówkowego, moja kochana córcia ma 22cm i waży 420g, wszystko jest w jak najlepszym porządku :)) Strasznie się ruszała i nie chciała być oglądana !!! Termin się zmienił, według USG jestem w 21tyg 3d

Bez tytułu.png A oto moja kochana istotka - Martynka :)

Martynka ssie paluszka.png A tu ssie palucha :) Chyba głodna jest hihi

martynka nogi.png Nóżki i malutkie stópki - jeszcze malutkie :)

IMAG0641.jpg A oto dowód, że dziewczynka :)) Nóżki a pośrodku dziurka :)

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    121,9 KB · Wyświetleń: 43
  • Martynka ssie paluszka.png
    Martynka ssie paluszka.png
    140,7 KB · Wyświetleń: 55
  • martynka nogi.png
    martynka nogi.png
    133,9 KB · Wyświetleń: 58
  • IMAG0641.jpg
    IMAG0641.jpg