reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
domi - gratuluje ślicznej córuni :) Zdjęcie przesłodkie !!!! A ta maleńka stopka - przesłodka :)

Ps. Już nie mogę się doczekać wizyty z moją niunią byle do 18 :))

domi gratuluje slicznej corci :)

Moga podac sobie reke z moim malym akrobata, cuda dzisiaj wyczynial w brzuchu jak go pani probowala pomierzyc, bo bylam w szpitalu na kilka godzin na maly zabieg i przy okazji musieli zrobic usg. Na szczescie wszystko dobrze, mi wycieli co musieli i mam dwa szwy, znieczulenie juz nie dziala ale nie boli wiec jest dobrze :)

Dzięki dziewczyny :) Ja oczywiście się cieszę (choć z chłopca cieszyłabym się tak samo ;-)) ale mój Jasiek ciężko to przeżył. Był z nami na usg i jak lekarz powiedział, że to dziewczynka, to młody powiedział smutno:"ja nie chcę siostrzyczki, ja chcę braciszka", a minę miał, jakby się miał zaraz rozpłakać...:-p

hej dziewczyny:-)

No ta ja juz tez po wizycie. Mialam robione dwa Usg jedno przez brzuch i dopochwowo tez. Z dzidzia wszystko dobrze, wazy juz 250 gramów:-) Lekarz sprawdzal tez serduszko, czy jakis wad nie ma i naszczescie wszystko ok, oraz mozg, sprawdzal jakas plamke (nie pamietam jak to sie nazywa) nie moze ona przekroczyc 9 mm srednicy, a u mnie jest 6mm. Jesli chodzi o moja wage to uwaga nie przytylam ani grama, a nawet schudlam 100 gramow (mimo obrzarstwa swiatecznego). No i mam brac caly czas urofuragine do konca opakowania i no-spe i magnez do czasu az bole brzucha ustapia i mam sie oszczedzac. Co do plci to niestety nie udalo sie potwierdzic czy to na pewno dziewczynka, bo malenstwo mialo zgiete w kolanach nozki niczym Elzbieta Jaworowicz;-) Nastepna wizyta 29.04 (juz sie nie moge doczekac)

Domi gratulacje dziewczynki:-)

reklama
Do góry