reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
To jeszcze nie było usg 3trymestru, mój maluch ma tylko 10t6d za 2 tyg chyba 1.02 kolejne spotkanie ;))) tez jestem w szoku ze już taki mały 4cm człowiek w dodatku na wydrukowanym zdjęciu jest prawie 1:1 hehe

Czesc dziewczyny!! :-)Słuchajcie czy moge ktoras z Was juz poznala plec dziecka ??? mam usg w srode i to jest 12 tydzien na wielu forach czytalam ze dziewczyny juz poznaja plec jestem ciekawa czy to prawda

Katiusza, ponoć czasem już widać płeć koło 12tc - przyjaciółka siostry w 13tyg się dowiedziała, że będzie mieć synka.

Ja mam badanie we czwartek i też się zastanawiam, czy będzie coś już widać.

A Wlasnie dziewczyny czy ktoras z Was przestala juz pracowac?? Mam niestety prace "siedzaca" a wiem ze to nie za dobrze na razie nie myslalam o przerwie ale jezeli wiecie cos na temat czy jest to bardzo szkodliwe bo slyszalam rozne opinie to dajcie znac ;)

20130121_190906.jpgWitam wszystkie "ciocie" po wizycie. Dzidzia zdrowa, przezierność w normie, kość nosowa jest i jest w normie. Kamień z serca.Ale fikało normalnie"wyginam śmiało ciało". Usg miałam przez brzuch, o matko jak fajnoe:-)Płeć nie określona, co dla mnie super, bo jakby byłchłopak to by pewnie stwierdziła. Jest szansa na dziewuchę.

Ostatnia edycja:
reklama
No to melduneczek :)

My juz po usg genetycznym :)
12t5d dziec 11cm :)

Na dzien dzisiejszy okaz zdrowia :)

Synek :d

Maz siedzial z corka wpatrzeni jak gawrony w ekran :)

Do góry