reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
Dziewczyny wszystkim gratuluje udanych wizyt !!!

Ja miałam w poniedziałek trzecie usg prenatalne- mała wazy prawie 1400 gram ,więc o 4 dni większa niż z terminu OM
Wszystko wyszło dobrze na szczęście :))
Następna wizyta 17 Czerwca

A dzisiaj byłam u diabetologa i pochwalił mnie za ładne cukry i powiedział, że na razie nie ma potrzeby przychodzić- jakby się cos działo to dopiero wtedy-ale niestety 4 razy dziennie musze się kłuć i sprawdzać

Miło czytać, że u wszystkich pomyślne wizyty!

Ja dziś rano byłam - i również u nas ok! Mały jest nadal chłopcem:-D Waży 1250g, serducho puka w rytmie cha-cha, nerki, mózg, żołądek w normie. Tylko jeden mankament, bo mały siedzi dupką w miednicy (nogi w stronę mojego kręgosłupa) i ani myśli się przekręcać, no ale lekarz mówi, że jeśli się do 35tyg przekręci, to luz, a jak nie, to wskazanie do cesarki. Nihil novi, bo i tak ze względu na miednicę bym ją prawdopodobnie miała.
Ból żebra wynika najprawdopodobniej albo z rozszerzającej się miednicy, albo (i to bardziej prawdopodobne) z wady kręgosłupa (mojego, nie Jaśka!). No cóż, przeżyję te <10tyg;-)

Agata super, że z maluszkiem wszystko w porządku. Tak jak mówi lekarz ma jeszcze chłopak czas, żeby się przefiknąć.
Współczuje bólu żeber, i trzymam kciuki, żeby to jednak nie była wada kręgosłupa

Agata super ze wizyta udana, synek ladnie rosnie i 3mam kciuki by sie niebawem przekrecil w odpowiednia strone;-)

reklama
Do góry