reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

NATASZA - moje najukochańsze
Niestety najmniej z nich wszystkich ma szans na powodzenie, bo nazwisko mamy 3sylabowe i troszkę szeleszczące, więc w imieniu nie powinno być sz cz rz...

Maghdalena Twoja panna jest do schrupania! Czy ty widziałas jakie ona ma całusne ustka!!
ps co do imienia to żadne mi jakoś do ciebie nie pasuje haha kombinuj kombinuj, laleczka z taka mamuska musi mieć wyjątkowe imię :)))
Tkju, nieskromnie powiem, że chciałabym, żeby miała usta po mnie, bo wiele osób mi mówiło, że mogłabym być modelką ust :)
A jakie imię by Ci do mnie pasowało, Cioteczko Iz? Lista jest otwarta wciąż :)

reklama
Wczoraj bylam u lekarza :))
Jest wszystko oki, szyjka dluga, zamknieta.
Jedynie to co zawsze..twardy brzuch i dostalam spasmoline mam brac dwa razy dziennie.

Ciesze sie ze z szyjka oki bo wkrecalam sobie ze moze sie skrocila...

Maghdalena, super, że z malutką wszystko w porządku. Zdjęcie słodkie !!:-) Mała ślicznotka rośnie. Z tej listy imion podoba mi się Aleksandra, mała Oleńka ;-) Lenka też ślicznie, ale jest ich teraz strasznie dużo.. W ogóle kobiecych imion jest tyle ładnych... gdybym ja miała córeczkę to byłaby Milena lub Paulina. Ja mam problem z chłopcem.. na razie jest Kubuś ale przeraża mnie, że co trzeci chłopczyk to Kubuś ..:szok:

All me, cieszę się, że wszystko ok. Szyjka długa, więc możesz być spokojna :-)

Basia, nie ma co się przerażać - dla Ciebie i tak Kubuś będzie tylko jeden! :)
Jan to ponoć najczęściej nadawane chłopcom imię teraz, ale co poradzę, że nam się tak bardzo podoba:sorry: Osobiście nie znam żadnego małego Jasia, a masa moich znajomych ma synów. I - w moim mniemaniu - co drugi to Bruno - chyba mam z pięciu wśród dzieci znajomych. Więc z tymi imionami to tak trochę na dwoje babka wróżyła.

Dla dziewczynki mam wrażenie rzeczywiście łatwiej jakieś śliczne wybrać.
Jeśli chodzi o Oleńkę, to ja bym wybrała Olga, a nie Aleksandra - jakoś to drugie zawsze zdrabniam Aleks, a nie Ola;-)
A dla swojej potencjalnej córki bym wzięła Marysia albo Zosia. Oba ponadczasowe, łatwe do wymówienia dla obcokrajowców.

Ewelinka, a mi się właśnie Janek podoba bardzo :) Więc to kolejny dowód na to, że jakie byśmy imię nie wybrały, dla nas to konkretne i tak będzie najpiękniejsze i będzie się kojarzyć tylko z naszym dzieckiem :)
O Piotrku też myśleliśmy, ale Jasiek wygrał;)

reklama
Allme super, ze z szyjka wsio oki:-)

Basia dokladnie dla Ciebie Kubus bedzie ten jeden jedyny

Co do Jasia to ja osobiscie nie znam jakiegokolwiek malucha o tym imieniu, w moim otoczeniu kroluje Szymon i Franek, a z dziewczynek ostatnio same Amelki i Lenki.
Moja Hania chyba na 8 miejscu w rankingu popularnosci, a tez żadnej malej Hani nie znam

Do góry