reklama
gusiak ja chodzilam na wizyty prywatnie i mnie zrobil w 12 tyg w trakcie wizyty i placilam normalnie za wizyte 100zl mysle ze jak ono by bylo dodatkowe to zaplacilabym o wiele wiecej nie wiem ale z drugiej strony ono zaliczone jest chyba do badan prenatalnych
maddlena
Fanka BB :)
Kurczę, to i tak niedużo. Ja prywatnie płaciłam 70 za wizytę +70 za usg no za badania mi wyszło ponad 170, więc teraz kombinuję, żeby chociaż niektóre badaia na nfz robić )
Mój gin bierze prywatnie 150zł. W pierwszej ciąży tak chodziłam, bo nie wiedziałam, że przyjmuje na NFZ, co prawda w innym mieście, ale ja ma mniej więcej równą odległość tu i tu, więc teraz chodzę na NFZ.
Ja chodze prywatnie imój gin bierze 100 zł za wizytę ale jak byłam z synkiem w ciązy i przep porodem byłam dwa razy to wzięła mi tylko za jedną wizytę. Za każdym razem robi USG i mysle to ważne. Póki co jest fajna. W pierwszej ciąży też mnie prowadziła i byłam zadowolona. I w szpitalu jest na oddziale gdzie rodziłam.
tosienka88
A ja chodzę na NFZ i prywatnie - wizyta 200zł. A ta przezierność karku to chyba w genetycznych, u mnie koszt tego badania to 230zł. No ale czego się nie robi dla maluszka ;D
Magda86Poznań
dziewczyny ja dziś o 18.15 mam wizyte, koszt każdej bo chodzę prywatnie 150 zł
juz sie stresuje ;-)
trzymajcie kciuki ;-)
juz sie stresuje ;-)
trzymajcie kciuki ;-)
reklama
tosienka88
Tak będę. Najlepiej robić w 12 tygodniu, jest najbardziej dokładne. Kolejne w 20 i ostatnie w 30tyg.