reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Ja też jutro idę na wizytę (NFZ) i pewnie założy mi kartę ciąży (mam już od prywatnego gin).
Ja będę robiła badania prenatalne, ze wzgldu na chorobę. Żadnych witamin dla kobiet w ciąży nie biorę, wolę nie ryzykować z jodem, a wszystkie go zawierają.
Piękne dzieciątka ;)

reklama
łezka mi sie w oku kręci jak oglądam wasze fasoleczki. bo ja juz nie mogę sie doczekać swojej wizyty ktorą mam za 9 dni dopiero i bardzo się martwię i ciagle mi się śni.

akaiah będzie ok :-) ja idę na NFZ w piątek, zastanawiam się nad tym USG genetycznym i nie wiem sama już czy chcę to zrobić :(

Gusiak a mi łezka poleciała jak czytałam twojego posta...tak samo zareagowałam na usg z Misiem kiedy po raz pierwszy usłyszałam jego serduszko... Teraz było inaczej, cieszyłam się, ale emocje troszkę inne. Nie umiem tego określić...
Cudowna ta Twoja Kruszynka:-)

Hej, ja byłam dzisiaj na wizycie, no i nie miała USG. Lekarz stwierdził, ze lepiej będzie zrobić je po 8 tygodniu. mam przyjść za tydzień. A już myślałam, że tak jak wy bede mogła się pochwalić zdjęciem usg. Ale w sumie lekarz ma rację, bo jakby dzisiaj nie było serduszka to bym tylko stres miała do następnego badania. Za to dostałam skierowania na badania krwi i ze wszystkim mam się zgłosić za 1,5 tygodnia.
Gratuluje dziewczyny serduszek i maleństw :)

reklama
Ja juy po wizycie poprostu sie poplakalam jak zobaczylam maluszka tylko mi obrucila monitor a ono mi juy pomachalo:-D
Malenstwo ma 3 cm a ok 5 z nogami:-D ale radosc szok... i ona tez bardzo zaskoczona mowi ze super sie rozwija az jest zdziwiona ze juz ladne raczki i nozki:tak: 2013-04-11 15.57.32.jpg A oto i kruszynka

Załączniki

• 2013-04-11 15.57.32.jpg
    2013-04-11 15.57.32.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 79
Do góry