reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
Hej Kobitki, ja na szybko. Wróciłam z wizyty, w poczekalni klasyczny meksyk więc jak wyszłam o 10 z domu tak o 15 wróciłam.
Wyniki morfologii mam dobre ale niestety, nie wiem czy pamiętacie jak pisalam, że mam skurcze, okazało się, że dzidź się buntuje na mój tryb życia, ciut za wcześnie na takie mocne skurcze jest więc mam nakaz leżenia dostałam nospe, luteine dwa razy po dwie i jak do poniedziałku nie minie to idę na oddział.
Pamiętajcie jeśli macie jakiekolwiek skurcze, idźcie do lekarza, wszędzie piszą że to normalne i nie ma czym się przejmować...ale mi np zaczęła skracać się szyjka od tych skurczy. Buziaki

reklama
Dzięki Kochane za miłe słowa, ma przejść w 3-4 dni więc czekam :)
czekoladka kurcze to jest tak że mi jakby w środku brzucha ściągała się cała macica, wyraźnie czuję jak mi mięśnie się ściągają samoistnie i przez kilkanaście, kilkadziesiąt sekund to tak trzyma. jak kładę rękę wtedy na brzuchu to czuję taką twardą piłkę w środku. To nie boli ale jest dziwnie nieprzyjemne, tak jakby coś się działo poza mną:baffled:

Do góry