USG naszego Synka
na pierwszym straszny wstydniś hehe :-) Zobacz załącznik 560772Zobacz załącznik 560773
reklama
melonowa89
Fanka BB :)
gratulacje 
BabyPoznan
malabiala gratulacje! Witamy w gronie chłopaków!

czekoladka21
Mama Nadzi :*
Ja następną wizyte mam 12 czerwca myślę że już mi potwirdzi na 100% że bedzie dziewczynka.
Malabiala - gratuluje chłopaka.
Malabiala - gratuluje chłopaka.
DoMisia1985
Ja już po wizycie w ramach NFZ. Założono mi kartę ciąży :-) i dostałam skierowanie na badania mocz, morfologia, test obciążeniowy glukozą. Mam zrobić prywatnie czystość pochwy i HCV. Miałam też robione USG, dziecko jest o tydzień starsze niż termin miesiączki, waży ponad 250 g.Pytałam o płeć, ale niemiła pani doktor powiedziała, że takie pomiary wykonuje się na prywatnych wizytach i może mi powiedzieć gdzie mogę się zgłosić. Zresztą czego można się spodziewać na państwowej wizycie.
reklama
Ufff, wróciłam.
Zgodnie z okiem lekarza to małe gucio co rośnie mi w brzuchu to Dziewczynka
M całą wizytę zaglądał w monitor nad ramieniem lekarza i uśmiech mu z twarzy nie schodził, zwłaszcza jak Mała wsadziła kciuka do buzi.
Niunia rośnie jak szalona, waży 193 gramy i zgodnie ze wszystkimi wymiarami znów przegoniła o tydzień swój wiek według ostatniej miesiączki bo z USG wyszedł 17 tydzien i 1 dzień.
Generalnie lekarz powiedział że jeszcze obiema rękami się pod płcią nie podpisze ale jego zdaniem między nóżkami zupełnie nic nie ma, ale z malowaniem pokoju na różowo jeszcze by się wstrzymał bo nie chciałby go potem przemalowywać.
No więc Kochane chyba będzie mała Alicja
A tu ten kciuk w ryjku

Zgodnie z okiem lekarza to małe gucio co rośnie mi w brzuchu to Dziewczynka

M całą wizytę zaglądał w monitor nad ramieniem lekarza i uśmiech mu z twarzy nie schodził, zwłaszcza jak Mała wsadziła kciuka do buzi.
Niunia rośnie jak szalona, waży 193 gramy i zgodnie ze wszystkimi wymiarami znów przegoniła o tydzień swój wiek według ostatniej miesiączki bo z USG wyszedł 17 tydzien i 1 dzień.
Generalnie lekarz powiedział że jeszcze obiema rękami się pod płcią nie podpisze ale jego zdaniem między nóżkami zupełnie nic nie ma, ale z malowaniem pokoju na różowo jeszcze by się wstrzymał bo nie chciałby go potem przemalowywać.
No więc Kochane chyba będzie mała Alicja

A tu ten kciuk w ryjku

Załączniki
Ostatnia edycja: