reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Kaskaleczna-gratuluję udanej wizyty :) ja przez całą ciąże na wizytach u lekarza mam 130-140/90, a ostatnio 130/105! Ale w domu mam normalne, bo czasami sobie mierzę. Powiedziałam o tym gin, to się śmiał, że mam uczulenie na biały fartuch i może będzie zmieniał na zielony, to się uspokoję :-)

reklama
Jesteśmy po wizycie !
moje małe Szczęście waży już 2300 g :) szyjka zamknięta, twarda, nie skraca się :) lekarz powiedział, że spokojnie donoszę :)
za dwa tygodnie na wymaz :)

z tego wszystkiego muszę napić się kawy - przy ciśnieniu 100/65 dozwolona :)

Jestem szczęśliwa !

Lefkowa super wiesci :)) u nas po wizycie rowniez i moj skarb wazy 1700g :) wszystko wyglada dobrze oprocz mojej infekcji - pierwszy raz w zyciu!! no i mamy jakies magiczne globulki. Na nastepnej wizycie tez wymazy :-) za 3 tygodnie :tak: grunt ze dobrze i maly ladnie rosnie :tak:

Hej dziewczyny

ja jestem tez po wizycie niestety dolaczam do mamus lezacych... Corcia wazy 2200g wszystko z nia jest dobrze.. za to moja szyjka sie skrocila do maximum.. dokladnie zostalo jej pol opuszka i juz nie jest stabilna bo przy kaszlnieciu wszystko nie tak... Zrobili mi wymaz mam tez stan zapalny wiec i masc do smarowania sie w srodku i musze lezec!!! ehhh byle chociaz te 2 tygodnie dociagnac:confused2:

kamilka 87 trzymaj się, mam nadzieję, że będzie dobrze. Ja pomimo tego, że mam szyjkę póki co całą to jakoś mam złe samopoczucie i czarne myśłi mnie ogarniają. Mamy podobny termin rozwiązania, ja mam 25.10 cesarkę, więc najważniejsze, żeby dotrwać do 36 tygodnia, a to tuż, tuż....

reklama
ja również po wizycie, mały Leon ma już 2360 g i wg. Pana dr mały nie bedzie ;-) szyjka twarda ;-) miałam brany wymaz na paciorkowce do porodu już, gin uważa że urodze w październiku ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry