reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
Maagsiaa- super, że z małą wszytko ok gratuluję!
kaskaleczna
maagsialekarze zawsze tak mówią, tylko że my nie zwsze ich słuchamy bynajmniej ja tak mam, że przeżywam ale pomału staram się oduczać tego
meago mały wielki człowiek, osiągnie w życiu dużo
meago mały wielki człowiek, osiągnie w życiu dużo
hej dziewczyny ciesze sie ze u was ok!
My tez rosniemy, chociaz poki co na 32tc mała wazy 1500, ale lekarz powiedzial ze to spoko ze po prostu urodzi sie mniejsza ale chyba dosyc dluga ( w sumie tak jak ja, wazylam chyba 2800 i 59cm). Mam tylko nadzieje ze urodzi sie w terminie i nie zrobi jakiejs niespodzianki wczesniej bo 2 miesiace to juz mało a jak pomysle ze to mialby byc miesiac a ja jesczze nic nie mam wyszykowne... Pozdrawiam!!!
My tez rosniemy, chociaz poki co na 32tc mała wazy 1500, ale lekarz powiedzial ze to spoko ze po prostu urodzi sie mniejsza ale chyba dosyc dluga ( w sumie tak jak ja, wazylam chyba 2800 i 59cm). Mam tylko nadzieje ze urodzi sie w terminie i nie zrobi jakiejs niespodzianki wczesniej bo 2 miesiace to juz mało a jak pomysle ze to mialby byc miesiac a ja jesczze nic nie mam wyszykowne... Pozdrawiam!!!
zwolineczka
Zdaję relacje po wczorajszej wizycie... Niestety brak poprawy, szyjka przygotowana, Leon odwrócony do wyjścia. Wszystkie wyniki usg są dobre, nasza Kruszynka waży 1030g. Musimy leżeć teoretycznie, a w praktyce muszę zawieść i odebrać dzieci ze szkoły. Poza tym rozmawiałam z lekarzem na temat mojego kręgosłupa i raczej on jest za cesarką, teraz muszę to skonsultować z moim ortopedą. Nie wiem już co lepsze ;/
R
rojku
Gość
zwolineczko 3mamy kciuki i wszystko będzie dobrze! Leoś kruszynka
reklama