reklama
Magda86Poznań
Fanka BB :)
gartuluje wizyt,
Justynka ustka ma śliczne
Justynka ustka ma śliczne
czekoladka21
Mama Nadzi :*
justyn.ka- Ja wizytę miałam umówioną na 18 ale weszłam koło 17:30 bo przyszłam wcześniej i tylko jedna osoba była i weszłam po niej.
laperedhil
czekoladka i justyn.ka gratuluje dzieciaczkow coraz wiekszych i dobrych wiesci z wizyt
cudnie ten czas leci zaraz bedziemy mialy po 2kg w brzuchach
my sie wybieramy jutro na 3D moze wagi sie dowiem ile w 2 tyg przybral
cudnie ten czas leci zaraz bedziemy mialy po 2kg w brzuchach
my sie wybieramy jutro na 3D moze wagi sie dowiem ile w 2 tyg przybral
Czekoladka, zgadza się ja miałam na 17.45, akurat wyszłaś z mężem, przede mną była jeszcze jakaś blondynka, ale nie byłam pewna czy to Ty.
Magda nooo, byłam w szoku że takie pełne, wgl z tymi ustkami to Mój aż się rozbawił, mówi że jak w pysk strzelił do mnie podobny albo się puściłam z murzynem ;-) jestem w szoku że już te nasze dzieciaczki tak pięknie wyglądają jak noworodki zupełnie
Magda nooo, byłam w szoku że takie pełne, wgl z tymi ustkami to Mój aż się rozbawił, mówi że jak w pysk strzelił do mnie podobny albo się puściłam z murzynem ;-) jestem w szoku że już te nasze dzieciaczki tak pięknie wyglądają jak noworodki zupełnie
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Justyn.ka - tak byłam z mężem czyli mnie widzialas, tak była blondynka jak ja wchodziłam to przyszła.:-)
laperedhil
wiec po 3D u nas wszystko dobrze, maly wazy 600g, czyli w dwa tygodnie przybral ok 100g.
Pomiary sa ok, serce nerki i pluca w porzadku. Maly jest jak na 23.6 ale to jest tez w normie. Nosek ma 0,68 i ponoc moglby miec dluzsza kosc ale jest ok. Nic nie zaniepokoilo Pana dr.
a oto moj synalek :-) troche nudza go te badania chyba
Pomiary sa ok, serce nerki i pluca w porzadku. Maly jest jak na 23.6 ale to jest tez w normie. Nosek ma 0,68 i ponoc moglby miec dluzsza kosc ale jest ok. Nic nie zaniepokoilo Pana dr.
a oto moj synalek :-) troche nudza go te badania chyba
Załączniki
reklama
melonowa89
laperedhil gratulacje a fotka faktycznie bardzo wyrazna piekna pamiatka