reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Gdynianka- super, że z małą wszystko w porządku! a glukozą się nie przejmuj, do przeżycia. Skoro ja, co na widok słodkiego wszystko zwracam, dałam radę to i Ty dasz!:-)

Brackiee- no pewnie by się ucieszył:baffled: co za ludzie. Tylko kasiora. Ale nie martw się, ja chodzę prywatnie, a mój lek. też nie daje, nawet nie wiem czemu, ale przynajmniej traktuje pacjentki po ludzku. Nawet imiona pamięta, co dla mnie przy takiej ilości pacjentek było by nie do zrealizowania!:rofl2:

reklama
gdynianka :) super !:) dzidzioszka rośnie jak na drożdzach :) ja tez mam skierowanie na glukozę ;) ale pójde przed wizytą ktorą mam za 4 tyg, wiec pojde moze na 2-3 tyg. :)

Ojej same dobre wieści... gratuluje cudnych maluszkó....
Alicja z Majeczki to juz niezłą kluseczka :) Ciesze sie ze wszystko ok..
Jutro mam badania i usg na 9.50 Jakoś nie stresuje sie bardzo...pytałam m czy kupił szampana bo jak potwierdzi sie dziewuszka to on chyba oszaleje ze szczęścia, ale jak dla mnie to może byc piąty synus mamusi :)

reklama
A ja mam pytanie do naszych lekarek, czy to możliwe, aby w przeciągu dwóch tygodni, biorąc leki, pozbyć się anemii? Pytam dlatego, że w laboratorium brussa w Gdyni, gdzie robiłam badanie, czasami zdarzają się pomyłki. A ja dwa tygodnie temu miałam anemię, a teraz niby zero śladu po niej. Nie wiem czy nie zrobić sobie kolejnego badania. Oczywiście raduje mnie myśl, że mogę jej już nie mieć, ale z drugiej strony nie chciałabym czegoś zaniedbać. Co prawda ginek kazał mi brać leki jeszcze przez dwa tygodnie.

Do góry