reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Dziewczynki, odpisuję tutaj :p Więc na wizycie ok, Milenka rośnie jak na drożdżach, a szyjka się skraca... Postanowiliśmy, że najlepszym wyjściem będzie jednak pessar, więc w poniedziałek jadę na zakładanie tego kawałka silikonu za 150 zł xD Na szczęście sprawy finansowe się jakoś wyjaśniły i już nie mam tylu zmartwień :) Teraz dalej muszę leżeć, do poniedziałku ;D

Dobranoc :*

reklama
Akaiah zdjęcie synka prześliczne, jakie ma piękne pełne usteczka, takie stworzone do całowania, śliczny. Ja też chcę takie zdjęcie mojej Majeczki...
Ja dokładnie tak jak Avokado, zrezygnowałam już z ginka na nfz. Chodzę prywatnie, płacę 100zł, mam w tym pełen pakiet tj badanie i usg, a ponadto to lekarz, który prowadził ciążę Misia. Jedyne co to nie robi pomiarów połówkowych i za to badanie musiałam zapłacić innemu lekarzowi 200zł. Skorzystałam też jeszcze z wizyty na usg połówkowym na nfz, ale to dlatego, że miałam mega stres i chciałam sprawdzić czy nic się nie stało z Majką.

maagsiaa dobrze że malutka rośnie ładnie :) szkoda że trzeba założyć ale coś za coś :) już w listopadzie będziesz cieszyła się swoim skarbem :)
nonek jak tam u Ciebie po wizycie? i obronie?

Wczoraj miałam nocną wizytę weszłam po 23 dopiero. Synek zdrowy i się wierci. Cały czas machał rączkami i nożkami. A brzuszek ma taki ograglutki, taki kochany. Wszystkie pomiary są takie jak powinny, waży 359. Jest taki kochany. Dostaliśmy piękną teczkę, film.
A o to nasz szkrabek:

201307111237.jpg201307111236.jpg

Załączniki

• 201307111237.jpg
    201307111237.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 57
  • 201307111236.jpg
    201307111236.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama
maagsiaa; - odpoczywaj, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze... 150zł to nie taki straszny wydatek za cudne maleństwo... pozdrawiam.

nonek90; to faktycznie nocna wizyta - ale najważniejsze że wszytko okey... Cieszę się bardzo. Pamiątka boska.

Do góry