reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
Maggasia trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze. A będzie na pewno:-)

Nonek Łukaszek prześliczny, a że wiercipięta do dobrze:-)

Ja również po wizycie. Malutka waży już 515g, jest bardzo ruchliwa, znowu ułożyła się pośladkowo, ale lekarz stwierdził, że na razie ma tyle miejsca, że jeszcze nie raz zdąży się obrócić.
Wyniki krwi mam takie, że ginek stwierdził, że są jak u zdrowego mężczyzny;-) W moczu liczne bakterie, ale póki co nie mam panikować i jedynie brać tabletki z żurawiną, za miesiąc powtórzyć badanie. No i na następną wizytę niestety czeka mnie już glukoza 75. Masakra.

Ogólnie jestem bardzo, bardzo zadowolona,

śliczne te wasze dzieciaczki.ja czekam na połówkowe do 22 lipca
Chodzę do gina na nfz i nawet jestem zadowolona.Choć ostatnio jak zapytałam czy mi da zdięcie to udał że nie słyszy.Może powinnam mu dać w łapę?
gdynianka mnie też czeka glukoza.dobrze że wszystko jest ok.

reklama
Do góry