reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

te ceny są w ogóle jakieś z .... ehm. Ja za 3D dałam 200 a tydzień później mój gin na wizycie (150 zł) zrobił mi USG żeby sprawdzic te przepływy czy tam co tam i skasował za to 220 więc w sumie za jedną wizyte z USG dałam 370 zł...a teraz nie zapłaciłam prądu :p

reklama
To choć tyle, że mój zawsze robi mi USG (czasem powiedzmy, że jest to 5 minut, jak połówkowe to dłuższe), ale to ma w cenie wizyty. Tak samo jeśli by zaszła potrzeba USG piersi, to wszystko robi za 80zł za wizytę.

U mnie niestety każda wizyta 200 zł i zawsze w tym jest usg, do tej pory zarówno dopochwowe jak i zwykłe.Jutro właśnie idziemy i będziemy mieli połówkowe. Zobaczymy znowu naszego brykającego brzdąca.

a ja chodzę na nfz i na każdej z wizyt do tej pory miałam usg. Co prawda sprzęt nie pierwszej jakości, ale to co trzeba widać i to za darmoszkę :)) za 3d/4d zapłaciłam 200 zł łącznie ze zdjeciami i nagraniem...i jestem zadowolona.

Dzisiaj piłam glukozę- nie taki diabeł straszny... trochę jak woda z cukrem pudrem o zapachu wapna :)

lefkowa ja to samo chodze normalnie na nfz i zawsze robi mi usg , tylko juz nie daje mi zdjeć ;/ , ale bada robi usg , wszystko. tylko jest malo wygadany , no i nie sprawdzał tych wszytkich przepływów itp. dlatego zdecydowałam się na 3d, ale jak piszecie do ja zapłaciłam bardzo mało w porównaniu do tego co wy piszecie :szok:

reklama
Magda86Poznań - zero mdłości :) baaa... jeszcze po odczekaniu tych dwóch godzin jak mi krew ponownie pobrali pączka z lukrem zjadłam :)
Widocznie Marysia tak jak jej mamusia uwielbia słodkości ;)

Do góry