reklama
dziekuje ryczeć mi się chce jestem tak szczesliwa
laperedhil nie mam pojecia czy mozliwe jest zeby otweirał jużoczka - ale lekarz pokazywał mi tez soczewkę oka
dostałam też skierowanie na badania i też czeka mnie z obciążęniem glukozą i anty rh, mocz, morfologia i WR
laperedhil nie mam pojecia czy mozliwe jest zeby otweirał jużoczka - ale lekarz pokazywał mi tez soczewkę oka
dostałam też skierowanie na badania i też czeka mnie z obciążęniem glukozą i anty rh, mocz, morfologia i WR
Ostatnia edycja:
zwolineczka
Fanka BB :)
Akaiah zdjęcia rewelacja Cieszę się że wszystko jest w porządku ))
BabyPoznan
Fanka BB :)
Dziewczyny, a ja na moment zmienię temat na trochę mniej przyjemny. Czy któraś ma może taki kłujący ból jakby w pochwie? Tak nisko, na wysokości wzgórka łonowego tylko głęboko jakby od środka. Co jakiś czas mnie kłuje i kłuje a do wizyty jeszcze trochę. Nie wiem czy to może być jakieś zapalenie czy coś?
Baby poznan ja mam coś takiego od dłuższego czasu, czasem cały dzień, czasem nie. W pon.będe u gin to się dopytam ale to się mnie trzyma od jakiegoś czasu i nie widać zeby mialo jakieś złe konsekwencjie
A ja mam pytanie z jeszcze innej beczki-rano ide na morfologie i tą glukoze, i nie wiem czy moge wziać isoptin i fenoterol przed czy muszć po. Chyba wezme ze soba i zapytam na miejscu, boje sie że może coś zafałszują w wynikach:/
A ja mam pytanie z jeszcze innej beczki-rano ide na morfologie i tą glukoze, i nie wiem czy moge wziać isoptin i fenoterol przed czy muszć po. Chyba wezme ze soba i zapytam na miejscu, boje sie że może coś zafałszują w wynikach:/
reklama