reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze wizyty u lekarza zdjecia USG wyniki badania

reklama
Ja wcxoraj bylam na usg i sprawdziliśmy wsxystkie parametry i są dobre. Dxidxia ma już 7,5cm i nadal bardzo ruchliwa,oj bardzo:) Ginnie mógł wymierzyć dlugo bo pływał, machal rękami i nogami ,widok super. Zdj. sa gorsze niż ostatnio bo tak fikalo:) Gin powiedział, że płeć dobrze widać już w 15-16tyg wiec na kolejnej wizycie Nam powie.Wg opini innych kobiet jeszcze się nie pomylił co do płci wiec zobaczymy:) No i całe udg mialam już przez brzuch bo z racji dużej już macicy wszystko ładnie widać:)Kolejna wizyta za 4:tyg czyli 5.04:)

Załączniki

• 14575462558321419504476.jpg
    14575462558321419504476.jpg
    748 KB · Wyświetleń: 446
My juz tez po wizycie. Wszystko w porzadku. Przeziernosc 0,7, widoczna ladnie kosc nosowa. dwie nozki, raczki, pokazal mi wszystkie paluszki.
Maluszek sobie ladnie fikal albo ssal kciuka:)
wg OM 12tc4d a wg usg 12tc 6d.

Załączniki

• WP_20160309_20_45_18_Pro.jpg
    WP_20160309_20_45_18_Pro.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 328
  • WP_20160309_20_45_00_Pro.jpg
    WP_20160309_20_45_00_Pro.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 289
My juz tez po wizycie. Wszystko w porzadku. Przeziernosc 0,7, widoczna ladnie kosc nosowa. dwie nozki, raczki, pokazal mi wszystkie paluszki.
Maluszek sobie ladnie fikal albo ssal kciuka:)
wg OM 12tc4d a wg usg 12tc 6d.
I żabie udko :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny gdzieś jak szukałam pomiarów CRL to trafiłam na wątek że duphaston może fałszowac wyniki testów pappa. Także jeśli bierzecie owy lek, nie ma co się przejmować jeśli badanie nie wychodzi do końca dobrze.

Tosia jak je obudził?? Mi pani doktor naciskała na brzuch, zeby obudzić.

Soglam a pijesz dużo kawy w ciąży?? U mnie na wizycie będzie 17 tydzień może coś się uda zobaczyć :)

Dziewczyny gdzieś jak szukałam pomiarów CRL to trafiłam na wątek że duphaston może fałszowac wyniki testów pappa. Także jeśli bierzecie owy lek, nie ma co się przejmować jeśli badanie nie wychodzi do końca dobrze.

Tosia jak je obudził?? Mi pani doktor naciskała na brzuch, zeby obudzić.

Soglam a pijesz dużo kawy w ciąży?? U mnie na wizycie będzie 17 tydzień może coś się uda zobaczyć :)

Miałam dopochwowo i tym czymś musiał poruszyć i dzidzia "podskoczyła" ;) jak pięknie machała rączkami i nóżkami... Jak dobrze Kochana, że się odezwałaś!

reklama
Do góry