Tosia2210
Fanka BB :)
Moja ginekolog godzinę go szturchała tym dopochwowym i mały nie chciał współpracować ... po tatusiu ...
Mały śpioszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja ginekolog godzinę go szturchała tym dopochwowym i mały nie chciał współpracować ... po tatusiu ...
W zasadzie wcześniej nie mialam ochoty na kawę i nie pilam i dopiero od dwóch tygodni pije espresso rano lub 2kawy czasem w weekend sle druga z mlekiem aczkolwiek zawsze mocneDziewczyny gdzieś jak szukałam pomiarów CRL to trafiłam na wątek że duphaston może fałszowac wyniki testów pappa. Także jeśli bierzecie owy lek, nie ma co się przejmować jeśli badanie nie wychodzi do końca dobrze.
Tosia jak je obudził?? Mi pani doktor naciskała na brzuch, zeby obudzić.
Soglam a pijesz dużo kawy w ciąży?? U mnie na wizycie będzie 17 tydzień może coś się uda zobaczyć![]()
Polecam zjeść przed wizytą to wtedy dxievko powinno nie spaćMoja ginekolog godzinę go szturchała tym dopochwowym i mały nie chciał współpracować ... po tatusiu ...
A to moje też odginalo głowę w druga stronę i świetnie wtedy bylo widać kręgosłup ale problem z uchwyceniem przeziernosci karkowejno właśnie nie wiem czy spał bo strasznie wymachiwał rączkami tylko tej główki nie chciał odwrócić
hej i ja po wizycie. Wszystko ok, przezierność karkowa w porządku, kość nosowa widoczna więc dodatkowych badań nie muszę robić.
Maluszek ma 5,84 cm. Super sobie fikał. M był ze mnązadowolony bo pierwszy raz widział.