reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza, usg - bez komentarza.

reklama
Jesteśmy po wizycie :) Wszytko jest ok. Maluszek rośnie. Wyniki badań w normie, dostaliśmy skierowania na kolejne. Następna wizyta 24.04 :)

11tc5dz badanie genetyczne wg usg wszystko na swoim miejscu, czekamy na testy krwi:-) malenstwo na 5.04 cm serce pięknie bije

Wizyta w 12t3d ciąży. Dziecko ma aż całe 6,23cm :-) wszystko ok. Widziałam paluszki i malusi nosek :-) strasznie fikalo :-) pan dr stwierdził że będzie synek ale kazał się nie ekscytowac bo może się okazać ze jednak córka :-)

My wczoraj mieliśmy wizytę. Dzidzi ma 2,4 cm i termin z OW i USG różni się tak jak poprzednio zaledwie o 1 dzień. Doktor zrobił szybkie nieplanowane USG. Widziałam zalążki oczek, rączek i nóżek, a dzidzi tańczyło taniec nurka z Pulp Fiction:-D Jak usłyszałam serducho to aż odetchnęłam, jaka to ulga:tak: Na wizycie w sumie jedno mnie tylko zmartwiło - mam zakaz noszenia Szymka, co na chwilę obecną jest awykonalne:-(

uff po wizycie. Bobas ma 5,6 cm wszystko w porządku, wracam do żywych bo ostatnie tygodnie wykończyły mnie psychicznie tak się bałam. Pscółka tez mam zakaz noszenia małego.

Cześć dziewczynki. Ja właśnie wróciłam z Holandii. jestem po dokładnych badaniach: widziałam wszystko, rączki, nóżki, serduszko, żołądek itp. wszystko jest super. Jednak położna miał nie lada problem zmierzyć maluszka bo ruszał się i podskakiwał, musiała szybko zdjęcia klikać i tak mierzyć, ha ha ha. Dostałam pakiecik prezencików, książkę o ciąży i niemowlaku, gazety ciążowe i dużo ulotek w fajnym kuferku (tak tam jest że dostaje się masę fajnych rzeczy).

Jestem taka szczęśliwa...
KASIJA-_RZEPECKA_20140331_ABD-U-_-_-_OBST_0003.jpgKASIJA-_RZEPECKA_20140331_ABD-U-_-_-_OBST_0001.jpg

Załączniki

• KASIJA-_RZEPECKA_20140331_ABD-U-_-_-_OBST_0003.jpg
    KASIJA-_RZEPECKA_20140331_ABD-U-_-_-_OBST_0003.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 209
  • KASIJA-_RZEPECKA_20140331_ABD-U-_-_-_OBST_0001.jpg
    KASIJA-_RZEPECKA_20140331_ABD-U-_-_-_OBST_0001.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 200
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny "u mnie" badania prenatalne kosztuja 400 zl ;/ liczac koszty dojazdu 500 zl,,nie chce oszczedzać na zdrowiu dziecka ale poważnie dało mi to do myślenia czy je zrobic;/ 14.04 mamy badania na przezierność karkową wiec czekam z niecierpliwościa testy z krwi chyba odpuszczę ;/ naprawde nie wiem co robic??

a to nasza dzidzia w 9w4d
moje serce.jpg

Załączniki

• moje serce.jpg
    moje serce.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 241
reklama
Do góry