reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Dzięki dziewczyny, wiem że będę pod dobrą opieką :tak: przebadają mnie i zobaczymy, może to i lepiej, przynajmniej będę wszystko wiedzieć dokładnie :tak:

milla ale to lepiej żeby cie potrzymali troszkę i zadbali o ciebie niż miałabys być w domku i sie martwić. tam cie przebadaja wzdłuz i w szerz i będzie dobrze :) a jak masz tam ciocię to dobra opieka murowana :)

Milla trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze a z taką opieką to będziesz spokojniejsza powodzenia &&&

Gratuluję wszystkim dobrych wieści z wizyt!

u nas też dobrze :-) mała rośnie waży już 1637g i wszystko z nią w jak najlepszym porządku, z łożyskiem, macicą i szyjką też. tylko wyniki dość kiepskie spora anemia :eek: ale damy radę

Dzięki! a anemią tak bardzo się nie przejmuję bo dokładnie to samo przerabiałam w ciąży z Milenką, wiem przynajmniej czego się spodziewać, wtedy skończyło się to ogromną anemią po porodzie z zaleceniem transfuzji ale uporałam się z tym bez tego więc teraz też się nie dam

reklama
Gratuluje udanych wizyt,
milla - ciocia napewno sie toba zajmie i wszystko bedzie dobrze,
julisia - napewno sie uporasz z ta anemia

Ja dzis znowu czulam skurcze w nadbrzuszu i twardnienie brzuszka i zadzwonilam do ginki, ktora kazala mi przyjsc na wizyte bo akurat dzis przyjmowala w swoim gabinecie. Okazuje sie ze to moje skurcze to nie skurcze przepowiadajace, a problemy z watroba. Wyniki badan swiadcza o tym ze prawdopodobnie mam cholestaze :( Dostalam narazie essentiale forte i mam powtorzyc badania. Ginka mnie nastraszyla ze gdyby to byla cholestaza to prawdopoobnie bedemiala w 37 tygodniu wywolywany porod...
Na szczescie z Nadiunią wszystko wporzadku wazy 1660g z usg starsza o ponad tydzien, wody w normie, szyjka ok...

Do góry