reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

daria gratuluje dobrych wieści,
co do daty urodzin-tak, niby to problem ale ja zawsze opowiadam ,że jestem Byk rogaty:-D bo siostra jest z Bliźniaków i jesteśmy niepodobne pod każdym względem.

reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt! Trzymam kciuki by wszystko było ok.
Kamcia - całkiem spora już mała.

W związku ze starzejącym łożyskiem mój gin skierował mnie na kolejne badanie usg, mam je mieć 31.03 i jak będzie postępować, to jest ryzyko położenia na patologii ciąży. Dobrze, że będziemy pod kontrolą, ale i tak się boję.
Znowu muszę mierzyć codziennie ciśnienie, bo ostatnio podwyższone (myślę, że to z nadmiaru wrażeń :-(
Posłuchał serduszka - ok, a większą główką mówił, żeby się nie przejmować - po 1-sze badanie usg jest niedokładne, po 2-e części ciała nie rosną w równym tempie.

milla gratuluje udanej wizyty;) Jakbym miala ciocie gin to bym to wykorzystywala:tak:

Kamcia no to ci sie maly wielkoludek szykuje:-)

Daria dobrze ze wszystko ok jest a buzke nie dlugo juz na zywo zobaczysz;-)

Ypra wszystko bedzie dobrze, a jesli zostanie tylko patologia to tez dobrze ze bedziesz pod opieka juz malo co nam zostalo wiec wytrzymamy wszystkie

Gratuluję udanych wizyt :)

Moja kluseczka ma 2340 wg badania usg i nastraszyli mnie, że będzie dużym bobasem. Czy to prawda, że jak będzie okazałych rozmiarów to robią cesarkę?

Młoda to faktycznie kluseczka. Co do rozmiarów to podejrzewam,że to też zależy od lekarza. Kamci Vi miała ponad 4kg i przyszła na świat normalnie.

reklama
czesc wszystkim ja caly czas was sledze i wasze bobasy naprawde duze:-)gratuluje i zycze powodzenia wszystkim aby wszystko bylo dobrze bo do konca wiele nie zostalo,
ja dzisiaj po usg i w koncu wiem kto zagoscil w moim brzuszku:-)będziemy mieć córeczke :-D mam tylko zdj cipci bo jak zwykle buzie zaslonila raczkami.wazy 1820g.
pozdrawiam

Do góry